WDFG Helsinki Oy

WDFG Helsinki Oy työnantajana

Yhtiön toimiala on seuraava: 1) Kaikenlaisten verottomien, alennetulla verokannalla myytävien tai tavanomaisen verotuksen piiriin kuuluvien tavaroiden jälleenmyyntiin keskittyvien liikkeiden rakentaminen, toiminta ja hallinta omaan tai toisten lukuun. 2) Kaikenlaisten verottomien, alennetulla verokannalla myytävien tai tavanomaisen verotuksen piiriin kuuluvien tavaroiden tai muiden hyödykkeiden maahantuonti, osto sekätukku- ja vähittäismyynti, käsittäen nimenomaisesti kaukomyynnin, joka tapahtuu joko kuvaston kanssa tai ilman, postitse, puhelimitse tai sähköisesti, sekä näiden toimintojen välittämisen. 3) Osallistuminen lentokenttien, satamien ja kaiken tyyppisten logistiikkakeskusten myynninedistämiseen, rakentamiseen, asentamiseen, hallintaan ja toimintaan sellaisten osakkuusyhtiöiden kautta, joiden toimialaan tällainen toiminta kuuluu. 4) Kaikenlaisten yleisvarastojen, lastinkeräys- ja jakeluvarastojen, tullivarastojen, tulliselvitysvarastojen ja -tilojen, sekä kaikkien säilytykseen, lastauksiin, purkamiseen, pakkaamiseen ja myyntitoimintaan käytettyjen varastojen myynninedistäminen, asentaminen, kokoaminen ja toiminta. 5) Kaikenlaisten virkistys- ja vapaa-ajan ohjelmien ja toiminnan sekä tämänkaltaisen viihteen ja esitysten kehittäminen. 6) Valuutanvaihtotoimintaan käytettyjen tilojen ylläpito soveltuvan erityislainsäädännön mukaan. 7) Arvonlisäveron palautukseen liittyvien ja sitä täydentävien palvelujen hallinta matkustajia koskevan järjestelmän mukaisesti, pois lukien kaikki erityislainsäädännön, erityisesti luottolaitoksia koskevan sääntelyn alainen toiminta. 8) Yhtiön toimialaan kuuluva neuvonanto ja teknisen tuen tarjoaminen kolmansille osapuolille. 9) Yhtiön toimialaan kuuluvaa liiketoimintaa voidaan harjoittaa maanlaajuisesti ja kansainvälisesti, ja joko kokonaan tai osittain perustamalla yhtiöitä tai yhteisöjä, joilla on identtinen tai samankaltainen toimiala, sekä harjoittamalla toimintaa tällaisten osakkuusyhtiöiden kautta. Yhtiö voi omistaa ja hallita kiinteistöjä, osakkeita, osuuksia ja muita arvopapereita, käydä näillä kauppaa sekä harjoittaa muuta sijoitustoimintaa.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: kiinnostavat tuotteet ja palvelut, työn ja vapaa-ajan suhde, ja kansainväliset mahdollisuudetYrityksen arvosana työpaikkana on 3.2/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä WDFG Helsinki Oy? Jätä arvio työpaikastasi!

3.2

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen WDFG Helsinki Oy työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Kiinnostavat tuotteet ja palvelut

Työn ja vapaa-ajan suhde

Kansainväliset mahdollisuudet

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Vantaa
Liikevaihto (€):60,680,000
Liiketulos (€):2,457,000
Kasvu-%:7,57
Henkilöstöluokka: 100 - 249 henkilöä
Henkilöstömäärä:210
Menestyjäpisteet:42/100
Toimiala:Yleistukkukauppa
Tilikausi: 12/2017
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
2.7

Arvio

Nykyinen työntekijä

13.05.2020
Monipuolinen työympäristö lentokentän vilskeessä. Mielenkiintoiset ja laadukkaat kansainväliset tuotteet. Yrityskulttuurissa parantamisen varaa. Johtoryhmä ja esimiehet tekee päätökset ja niiden mukaan toimitaan, muiden mielipiteillä ei merkitystä. Suuri henkilöstön vaihtuvuus.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut
3.7

Arvio

11.04.2020
Mielenkiintoiset tuotteet ja palvelut kansainvälisessä ympäristössä. Yrityskulttuurissa parantamisen varaa, mutta paljon mukavia tyyppejä töissä. Palkka työehtosopimuksen mukainen.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut