Turun yliopisto

Turun yliopisto työnantajana

Turun yliopisto työnantajana

Turun yliopisto on monialainen ja kansainvälinen 25 000 opiskelijan ja työntekijän yhteisö. Teemme maailmasta ja tulevaisuudesta parempaa tutkimuksen, koulutuksen ja palvelujemme kautta. Olemme innostava, kannustava ja keskusteleva työ- ja opiskeluympäristö.

Tarjoamme haasteellisia työtehtäviä ja ainutlaatuisen näköalapaikan suomalaiseen ja kansainväliseen tiede- ja koulutusmaailmaan. Meillä on erinomaiset puitteet tehdä rajat ylittävää tutkimusta ja saattaa tutkimustulokset tehokkaasti hyödyttämään koko yhteiskuntaa. Meillä työskentelee 3 500 ammattilaista tutkimus- ja opetus- sekä erilaisissa asiantuntija- ja tukitehtävissä.

Olemme vastuullinen työnantaja ja kouluttaja, jonka toiminta rakentuu yhteisille arvoille. Tarjoamme henkilöstöllemme mielenkiintoisia työtehtäviä, mahdollisuuden vaikuttaa oman työn kehittämiseen sekä modernit työvälineet ja tilat kompakteilla keskustakampuksillamme Turussa, Porissa ja Raumalla. Meillä on laajat mahdollisuudet kehittää osaamista ja saat myös ainutlaatuisen hyvinvointipalvelut-yksikön monipuoliset palvelut tueksesi. Joustavat työskentelymuotomme auttavat sinua tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan sekä ottavat huomioon perhe-elämän tarpeet.

Tutustu meihin tarkemmin: https://www.utu.fi/fi/yliopisto/tule-meille-toihin

Tule meille tekemään vastuullista ja merkityksellistä työtä, joka innostaa ja inspiroi! #uniturku #getispiredbychallenge #uniturkuwork

Työskenteletkö sinä yrityksessä Turun yliopisto? Jätä arvio työpaikastasi!

0.0

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen Turun yliopisto työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yleistiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Turku
Henkilöstömäärä:Yli 1000 henkilöä
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut

Yrityksestä ei ole vielä sanallisia arvioita. Ole ensimmäinen joka arvioi tämän yrityksen!