Tosibox Oy

Tosibox Oy työnantajana

Yhtiön toimiala on viestintälaitteiden valmistus, Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi, ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus, muu laitteisto- ja tietotekninen palvelutoiminta, tuote- ja liikeideoiden, liiketoimintojen ja palveluiden suunnittelu, kehittäminen, valmistus, markkinointi, myynti, huolto, ylläpito ja maahantuonti, sekä opetus, suhdetoiminta, viestintä, mainospalvelu, ohjelmapalvelu ja konsultointi, rakentamis-, majoitus-, ravitsemus-, kustannus-, painatus-, julkaisu-, kuljetus-, sijoitus-, koulutus- ja tutkimustoiminta, että kiinteistöalan palvelut, asuntojen- ja toimistotilan vuokraus ja isännöinti, koneiden ja laitteiden vuokraus sekä teknisten ja tietoliikenne-, logistiikka ja muiden palvelujen sekä henkilöstö-, kotitalous-, elämys-, virkistys- ja kulttuuripalvelujen tuottaminen ja tarjoaminen. Yhtiö voi toimia myös holding-, sijoitus-, kehitys- ja rahoitusyhtiönä sekä konsernielinyhtiönä ja huolehtia kokonaan tai osittain omistamiensa samoin kuin muiden yhtiöiden liiketoiminnan organisoinnista, rahoituksesta, markkinoinnista, henkilöstöpalveluista sekä muista yhteisistä tehtävistä ja harjoittaa toimitilojen sekä toimisto- ja hallinnollisten palvelujen tuottamista, vuokrausta ja kauppaa. Yhtiö voi harjoittaa arvopaperi-, kiinteistö-, asunto- ja muiden osakkeiden sekä osuuksien kauppa sekä omistaa ja hallita niitä, sekä harjoittaa omistamillaan asunnoilla, kiinteistöillä, osakkeilla ja osuuksilla vuokraustoimintaa.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: kansainväliset mahdollisuudet, kiinnostavat tuotteet ja palvelut, ja vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumattaYrityksen arvosana työpaikkana on 2.2/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä Tosibox Oy? Jätä arvio työpaikastasi!

2.2

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen Tosibox Oy työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Kansainväliset mahdollisuudet

Kiinnostavat tuotteet ja palvelut

Vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Oulu
Liikevaihto (€):4,197,000
Liiketulos (€):-1,262,000
Kasvu-%:31,59
Henkilöstöluokka: 20 - 49 henkilöä
Henkilöstömäärä:22
Menestyjäpisteet:33/100
Toimiala:Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus
Tilikausi: 12/2018
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
1.8

Arvio

09.04.2019
Aika tuulinen ja oikukas paikka, missä työntekijöiden kohtelu on vaihdellut hyvinkin laidasta laitaan. Johtoon kaivattaisiin aimo annos lisää suoraselkäisyyttä.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut