T2H Yhtiöt Oy

T2H Yhtiöt Oy työnantajana

Yhtiön toimialana on rakennustoiminta sekä alaan liittyvä konsultointi. Lisäksi yhtiö voi omistaa, hallita, vuokrata sekä käydä kauppaa osakkeilla, kiinteistöillä ja muilla arvopapereilla sekä toimia sijoitus-, kehitys- ja rahoitusyhtiönä. Yhtiö toimii emoyhtiönä konsernissa, jonka tytäryhtiöiden toiminta voi käsittää myös päätoimialasta poikkeavia toimialoja. Yhtiö voi huolehtia konserniyhtiöiden hallinnosta, strategisesta johtamisesta ja valvonnasa sekä muista tytäryhtiöiden liiketoimintaa palvelevista yhteisistä tehtävistä.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: ura ja etenemismahdollisuudet, mahdollisuus itsensä kehittämiseen ja voin olla oma itseniYrityksen arvosana työpaikkana on 1.5/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä T2H Yhtiöt Oy? Jätä arvio työpaikastasi!

1.5

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen T2H Yhtiöt Oy työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Ura ja etenemismahdollisuudet

Mahdollisuus itsensä kehittämiseen

Voin olla oma itseni

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Vantaa
Liikevaihto (€):113,314,000
Liiketulos (€):24,291,000
Kasvu-%:50,24
Henkilöstöluokka: 100 - 249 henkilöä
Henkilöstömäärä:105
Menestyjäpisteet:81/100
Toimiala:Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen
Tilikausi: 10/2018
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
1.5

Arvio

11.02.2020
Toimin T2H:lla lyhyen ajan työnjohtajana. T2H markkinoi itseään nuorille kokemattomille työntekijöille hienona kasvupaikkana, mutta todellisuus on jotain ihan muuta. Kokemattomille henkilöille annetaan valtavasti vastuuta, mikä on tietysti kiva, mutta vähäisellä kokemuksella tukea ei tarjota riittävästi vaan sen sijaan työmaalla käydään sitten korkeampien toimihenkilöiden toimesta "antamassa palautetta" (huutamassa) kaikesta, mikä työmaalla on pielessä. Kokemattomilla nuorilla ei usein ole tietoa paremmasta, ja heille ei tarvitse maksaa hirveästi palkkaa, mikä auttaa pitämään asuntojen hinnat matalalla ja jättää silti varaa johtajien bonuksille. Olen itse koulutukseltani maisteri, ja sain palkkaa alle 2,5k€/kk. Urakoitsijoiden lisätöitä ei haluta maksaa ja työmaa tulee pitää putipuhtaana, mutta ilman tilaamatta ylimääräisiä siivouspalveluita. Tämä tarkoittaa käytännössä, että mikäli tiedät, kuka sotkut on jättänyt, pyydät hänet siivoamaan, tai sitten siivoat itse. Lisäksi, mikäli toin
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut