Suomen Hissiurakointi Oy

Suomen Hissiurakointi Oy työnantajana

Yhtiön toimialana on hissilaitteiden ja varaosien maahantuonti ja myynti, asennus ja huolto sekä konsultointi, yhtiö voi harjoittaa tuontia, vientiä, tukku- ja vähittäiskauppaa koneilla, laitteilla, puolivalmisteilla, raaka-aineilla, varaosilla ja tarvikkeilla, rakennusaineilla ja -tarvikkeilla, tekstiileillä, äänitehosteilla ja soittimilla, kulutustarvikkeilla, elintarvikkeilla, elektroniikalla, taiteella, atk-laitteilla ja ohjelmistoilla sekä koneteknistä toimintaa ja sen konsultointia. Yhtiön toimialana on lisäksi osakkeiden, yhtiöosuuksien, asunto-osakkeiden ja kiinteistöjen kauppa ja omistaminen, yritysten kehittämistoiminnot, edellisiin liittyvä neuvonta, tietotaidon myynti ja opetus sekä huolehtia kokonaan tai osittain omistamiensa samoin kuin muiden yhtiöiden liiketoiminnan organisoinnista, rahoituksesta, markkinoinnista, henkilöstöpalveluista sekä muista yleisistä tehtävistä ja harjoittaa toimitilojen sekä toimisto- ja hallinnollisten palvelujen tuottamista, vuokrausta, välitystä ja kauppaa. Lisäksi yhtiö harjoittaa rahoitus- ja ATK-palvelujen myyntiä sekä näihin liittyvää konsultointia sekä toimistotarvikkeiden, koneiden, kulkuneuvojen ja kaluston kauppaa ja vuokrausta sekä rakennuttamis- ja rakentamistoimintaa.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: itseohjautuvuus ja vapaus, mahdollisuus itsensä kehittämiseen ja vaikutusmahdollisuudet omaan työhön ja työympäristöönYrityksen arvosana työpaikkana on 2.8/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä Suomen Hissiurakointi Oy? Jätä arvio työpaikastasi!

2.8

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen Suomen Hissiurakointi Oy työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Itseohjautuvuus ja vapaus

Mahdollisuus itsensä kehittämiseen

Vaikutusmahdollisuudet omaan työhön ja työympäristöön

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Helsinki
Liikevaihto (€):5,272,000
Liiketulos (€):967,000
Kasvu-%:16
Henkilöstöluokka: 20 - 49 henkilöä
Henkilöstömäärä:
Menestyjäpisteet:84/100
Toimiala:Teollisuudessa käytettävien muiden koneiden tukkukauppa
Tilikausi: 12/2018
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
2.8

Arvio

16.07.2021
Työskentely ja työkaverit ovat mukavia. Päivystäminen on välttämätöntä viikon kerrallaan. Esimiestyö ja työnsuunnittelu laahaa ja on erittäin tehotonta. Tavara hankinnat ja suunnittelu tehdään viimekädessä. Työmaita ei alkukatselmoida tai aikatauluteta ja luvataan helposti enemmän, kuin mitä voidaan toteuttaa, joka kaatuu tekijän niskaan. Työ on itsenäistä ja itse aikataulutettava. Omaan jälkeen ja koulutukseen voi vaikuttaa. Ilman päivystyksen tuomaa lisää, palkka on vaikea saada kohoamaan. Itselle tarjottiin korotusta vasta, kun olin lähdössä talosta. Osista voi saada lisäbonuksia, mutta niitä on heikennetty. Palkkaustaso ei tule tunnilta nousemaan helposti yli 19€, mutta päivystys ja osat kuitenkin mahdollistavat vuositasoksi yli 40k€ Työturvallisuutta on parannettu, mutta se toimii edelleen kustannukset edellä.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut