Softability Group Oy

Softability Group Oy työnantajana

Yhtiön toimialana on rekrytointi, yritysten koulutuspalvelut, konsultointi- ja asiantuntijapalvelut, hallintopalvelut, atk- ja konttorilaitteiden vuokrausliiketoiminta, ojelmistojen sopimusvalmistus, resurssivuokraus ja -välitys, ohjelmistojen tuotekehitys ja tuotekehityspalvelut, sekä ohjelmistojen kehittäminen, valmistus, markkinointi, ohjelmistoprojektit, ohjelmistovalmistuksen kehittäminen, ohjelmistojen alihankinta, sopimusvalmistus ja ulkoistustoiminta. Yhtiö voi omistaa, hallita ja myydä alan yrityksiä. Yhtiö voi lisäksi omistaa, hankkia ja tehdä kauppaa osakkeilla, ja muilla arvopapereilla sekä kiinteistöillä.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: itseohjautuvuus ja vapausYrityksen arvosana työpaikkana on 3.5/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä Softability Group Oy? Jätä arvio työpaikastasi!

3.5

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen Softability Group Oy työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Itseohjautuvuus ja vapaus

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Vantaa
Liikevaihto (€):4,912,000
Liiketulos (€):89,000
Kasvu-%:12,73
Henkilöstöluokka: 50 - 99 henkilöä
Henkilöstömäärä:62
Menestyjäpisteet:34/100
Toimiala:Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus
Tilikausi: 12/2018
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
3.5

Arvio

Nykyinen työntekijä

20.05.2020
Pääasiassa softapuolen konsultointiin keskittynyt yritys, mutta myös omaa VR/AR tuotekehitystä ja siihen liitttyviä asiakasprojekteja. Yrityksellä on konsulttipuolella vakiasiakkaita ja mahdollisuus päästä pitkäkestoisiin asiakasprojekteihin. Konsulteilla on vakio kk-palkka, laskutukseen perustuvaa bonuksia ei ole, edut tavanomaiset. Palkkaus on keskinkertainen. Vaihtuvuutta on melko paljon, jotkut tuntuvat viihtyvän pidempään, pääosa parisen vuotta. Palkka taitaa olla suurin syy lähteä. Työpaikkana Softability tuntuisi olevan insinöörimäinen l. stabiili ja turvallinen, mutta mitenkään kannustavaksi tai motivoivaksi ei yrityksen ilmapiiriä voi sanoa. Yritys tarjoaa aktiiviselle mahdollisuuksia päästä vaikuttamaan firma-aktiviteetteihin. Voi itse järjestää esim. kuukausitapahtumia joihin saa budjetin. Porukan yhteishenki on kyllä vähän niin ja näin koska työntekijät ovat pääasiassa, tuotekehitys pois lukien, asiakkaan tiloissa ympäri pk-seutua. Mitään "yksille töiden jälkeen" tai spo
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut