Rotator Oy

Rotator Oy työnantajana

Yhtiön toimialana on harjoittaa vähittäis- ja tukkukauppaa, käydä kauppaa kuluttajatuotteilla, agentuuritoiminta, vuokraus, korjaus ja huolto sekä tuonti ja vienti sekä valmistaa ja käydä kauppaa teollisilla tuotteilla joko suoraan tai tytäryhtiöiden välityksellä joko suoraan tytäryhtiöiden välityksellä, tuotantotuoteideoiden ja suunnittelupalveluiden välittäminen, harjoittaa sijoitustoimintaa sekä yrityskehittämistä sekä suorittaa liikkeenjohtopalveluja. Yhtiön toimialana on lisäksi osakeyhtiöiden enemmistö- ja vähemmistöosuuksien hankkiminen ja pidempiaikainen omistaminen osakkeiden ollessa yhtiön käyttöomaisuutta, näiden yhtiöiden rahoitus- ja hallintopalvelujen hoidon tukeminen sekä uusien kotimaisten ja kansainvälisten edustuksien hankkiminen näille yhtiöille niiden toiminnan kehittämiseksi ja kannattavuuden parantamiseksi. Yhtiö voi omistaa kiinteistöjä ja arvopapereita ja käydä niillä kauppaa. Yhtiö voi myöntää takauksia ja vierasvelkapanttauksia kokonaan tai osittain omistamansa yhtiön luottojen ja muiden sitoumusten täyttämisen vakuudeksi.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: kiinnostavat tuotteet ja palvelut, voin olla oma itseni ja viihtyisät toimitilat ja laadukkaat työvälineetYrityksen arvosana työpaikkana on 4.2/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä Rotator Oy? Jätä arvio työpaikastasi!

4.2

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen Rotator Oy työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Kiinnostavat tuotteet ja palvelut

Voin olla oma itseni

Viihtyisät toimitilat ja laadukkaat työvälineet

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Pirkkala
Liikevaihto (€):85,354,000
Liiketulos (€):3,605,000
Kasvu-%:13,7
Henkilöstöluokka: 100 - 249 henkilöä
Henkilöstömäärä:151
Menestyjäpisteet:46/100
Toimiala:Kaivos- ja rakennuskoneiden tukkukauppa
Tilikausi: 12/2018
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
4.2

Arvio

Nykyinen työntekijä

29.10.2019
Rotator Oy on vakaa yritys, jossa useat työsuhteet ovat pitkiä ja siellä viihdytään hyvin. Yritys on joustava ja se kannustaa sekä mahdollistaa jatkuvan itsensä kehittämisen. Rotatorin toiminnalla on pitkät juuret ja työkulttuuri muovautuu tämän päivän tarpeisiin askel kerrallaan. Koen olevani osa ammattilaisten joukkoa ja hyvämaineista brändiä.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut