R4 Korjausurakointi Oy

R4 Korjausurakointi Oy työnantajana

Yhtiön toimialana on toimitila-, liike- ja muiden kiinteistöjen saneeraus-, rakentamis-, rakennuttamis- ja korjaustoiminta, sekä näihin liittyvä suunnittelu-, asennus- ja kunnossapitotyöt, sekä konsultointi ja huoltotoiminta. Yhtiö voi toimintaansa varten omistaa, hallita, ostaa, myydä ja vuokrata kiinteistöjä, osakkeita ja arvopapereita. Lisäksi yhtiö voi harjoittaa toimintaansa liittyvien tarvikkeiden ostoa ja myyntiä, valmistusta, välitystä, kauppaa, maahantuontia ja maastavientiä.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: itseohjautuvuus ja vapaus, mahdollisuus itsensä kehittämiseen ja viihtyisät toimitilat ja laadukkaat työvälineetYrityksen arvosana työpaikkana on 3.1/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä R4 Korjausurakointi Oy? Jätä arvio työpaikastasi!

3.1

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen R4 Korjausurakointi Oy työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Itseohjautuvuus ja vapaus

Mahdollisuus itsensä kehittämiseen

Viihtyisät toimitilat ja laadukkaat työvälineet

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Helsinki
Liikevaihto (€):15,790,666
Liiketulos (€):1,426,000
Kasvu-%:46,09
Henkilöstöluokka: 20 - 49 henkilöä
Henkilöstömäärä:
Menestyjäpisteet:67/100
Toimiala:Yhtiön toimialana on toimitila-, liike- ja muiden kiinteistöjen saneeraus-, rakentamis-, rakennuttamis- ja korjaustoiminta, sekä näihin liittyvä suunnittelu-, asennus- ja kunnossapitotyöt, sekä konsultointi ja huoltotoiminta. Yhtiö voi toimintaansa varten omistaa, hallita, ostaa, myydä ja vuokrata kiinteistöjä, osakkeita ja arvopapereita. Lisäksi yhtiö voi harjoittaa toimintaansa liittyvien tarvikkeiden ostoa ja myyntiä, valmistusta, välitystä, kauppaa, maahantuontia ja maastavientiä.
Tilikausi: 12/2018
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
1.8

Arvio

Nykyinen työntekijä

12.04.2021
Ammattimiehenä et välttämättä pääse oman alasi hommiin vaan usein on pelkkää apupoikien hommaa. Mietityttää onko se tulevaisuuden näkymä. Sisäinen tiedonkulku on olematonta. Moni ei ole jaksanut enää odottaa näiden parantumista ja hyviä työntekijöitä on lähtenyt.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut