Pulla-Pirtti Oy

Pulla-Pirtti Oy työnantajana

tuoreiden leivonnaisten ja kakkujen valmistus,Yhtiön toimialana on leipomoliiketoiminta, leipomoalan ja siihen liittyvien ruokatarvikkeiden valmistus sekä ravitsemusliikkeen harjoittaminen, sekä leipomo- ja konditoriatuotteiden ja elintarvikkeiden vähittäis- ja tukkukauppa. Ajoneuvojen, tuotantovälineiden ja rakennusvälineiden vuokraus, leasing ja rahoitustoiminta, sekä huoltamo- ja kahvilatoiminta, liikkeenjohdon koulutus ja konsultointi. Yhtiö voi omistaa ja hallita kiinteistöjä ja huoneisto-osakkeita, sekä käydä arvopaperikauppaa.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: voin olla oma itseni, kiinnostavat tuotteet ja palvelut, ja mahdollisuus itsensä kehittämiseenYrityksen arvosana työpaikkana on 2.8/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä Pulla-Pirtti Oy? Jätä arvio työpaikastasi!

2.8

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen Pulla-Pirtti Oy työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Voin olla oma itseni

Kiinnostavat tuotteet ja palvelut

Mahdollisuus itsensä kehittämiseen

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Oulu
Liikevaihto (€):16,265,000
Liiketulos (€):985,000
Kasvu-%:12,16
Henkilöstöluokka: 100 - 249 henkilöä
Henkilöstömäärä:99
Menestyjäpisteet:55/100
Toimiala:Leivän valmistus
Tilikausi: 6/2019
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
2.5

Arvio

Nykyinen työntekijä

29.03.2019
Hyvistä puolista joustavuus varsinkin minun kohdallani, mutta tämä ei ihan tasavertaisesti aina mene kaikkien työntekijöiden välillä, mutta joustavuuteen vaikuttaa myös, että suuriosalla on tarvittaessa töihin kutsuttava sopimus. kolleegat ja työyhteisö on vain hyvä yhdessä osassa, missä työskentelee kerralla noin 5-10 henkilöä, mutta käsittääkseni lähen jokapaikassa muualla ei tunneta sanaa hyvä työilmapiiri. Kehityskohteita on melkoinen lista ja työpaikka ei missään nimessä kilpaile nykyajan työpaikkojen tasosta ja on jäljessä kovasti johtuen lienee heikosta perinnöllisestä johtamisesta. Jos ei niinkää välitä kaikista työntekijän oikeuksista ja työlainsäädännöstä niin pulla-pirtti on siihen hyvä työpaikka tehdä töitä, koska tekevälle tarjotaan, mutta sinulta ei kysytä ylitöistä vaan oletetaan,että hoidat hommat loppuun asti. Vapaapäivät menee esim: ti ja la joten peräkkäisiä vapaapäiviä ei tarjota.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut