Poplatek Oy

Poplatek Oy työnantajana

Yhtiön toimialana on ohjelmistojen, palveluiden ja laitteiden tuonti, vienti, tuotanto, hallinta, kauppa ja konsultointi. Tietokoneohjelmistojen ja -laitteiden tuonti, vienti, tuotanto, hallinta, kauppa ja konsultointi. Maksujärjestelmiin liittyvien tarvikkeiden ja ohjelmistojen tuonti, vienti, tuotanto, hallinta, kauppa ja konsultointi. Myynti- ja peliautomaattien tuonti, vienti, tuotanto, hallinta, kauppa ja konsultointi. Sähköisen viestinnän, sähköisen julkaisutoiminta ja verkkojärjestelmien alan tarvikkeiden ja palveluiden tuonti, vienti, tuotanto, hallinta, kauppa ja konsultointi.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: itseohjautuvuus ja vapaus, mahdollisuus itsensä kehittämiseen ja avoin tiedonkulkuYrityksen arvosana työpaikkana on 4.8/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä Poplatek Oy? Jätä arvio työpaikastasi!

4.8

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen Poplatek Oy työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Itseohjautuvuus ja vapaus

Mahdollisuus itsensä kehittämiseen

Avoin tiedonkulku

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Espoo
Liikevaihto (€):2,979,000
Liiketulos (€):23,000
Kasvu-%:7,52
Henkilöstöluokka: 20 - 49 henkilöä
Henkilöstömäärä:
Menestyjäpisteet:47/100
Toimiala:Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus
Tilikausi: 12/2018
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
4.8

Arvio

Nykyinen työntekijä

14.03.2019
Yrityksessä on mielettömän hyvä työyhteisö, josta saa tukea mihin vaan. Myös vapaa-ajalla viettää mielellään aikaa työkavereiden kanssa, mikä kertoo mielestäni paljon. Työskentely on itseohjautuvaa, ja paljon on vapautta valita missä, miten ja millä työkaluilla työskentelee. Työntekijöihin luotetaan erittäin paljon, ja se näkyy. Johtaminen on avointa, ja kehityskohteita voi helposti nostaa esille ja niille todella tehdään jotain, eikä se ole vain sanahelinää. Ainoa kehityskohde on juurikin tuo vastuullisuus, mutta toki siihen ollaan myös juuri esitetty kehityskohteita, ja esimerkiksi päästökompesointia on jo alettu tehdä.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut