Pirkanmaan Osuuskauppa

Pirkanmaan Osuuskauppa työnantajana

Pirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia.

Olemme tässä hetkessä asiakkaitamme varten ja kannamme vastuuta ihmisten ja ympäristömme hyvinvoinnista. Asiakasomistajamme, he kaikki 203 000, omistavat meidät, ja me haluamme puolestamme helpottaa heidän arkeaan niin päivittäistavara- ja käyttötavarakauppamme, ravintolakauppamme kuin polttoneste- ja liikennemyymäläkauppamme kekseliäillä ratkaisuilla. Meillä on yli 100 toimipaikkaa, joissa työskentelee noin 2 700 hetkessä hurmaajaa. Heidät löytää Pirkanmaan kätevimmiltä liikepaikoilta ja yhä useamman paikallisen sydämestä, sillä asiakkaidemme toiveet ja tarpeet ovat toimintamme ydin.

Meillä on tarjolla töitä monenlaisille tekijöille. Erilaiset koulutus- ja työhistoriat ovat meille rikkaus ja voimme joka päivä oppia toisiltamme uutta. Meillä jokaisen työpanos on tärkeä, tehdään työ sitten arkena, viikonloppuna ja mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Työtä tehdään hyvällä sykkeellä, positiivisella asenteella ja tavoitteena aina loistava asiakaskokemus.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa omassa työssäsi ja ammattitaidossasi. Teemme yhteistyötä oppilaitosten kanssa, joten meillä on työsuhteessa mahdollisuus suorittaa toimialojemme tutkintoja myös oppisopimuksella. Jos nautit esimerkiksi tiimin johtamisesta ja kokonaisuuden hallinnasta, sinulla on mahdollisuus edetä urallasi, kouluttautua ja nauttia koko tiimin onnistumisesta.

Työnantajana pidämme huolen omistamme. Koulutamme, tuemme ja palkitsemme henkilökuntaamme ja panostamme hyvään, motivoivaan ja tasa-arvoiseen työilmapiiriin, jotta jokaisen työntekijämme olisi ilo herätä töihin joka aamu.

Toivottavasti kiinnostuit Pirkanmaan Osuuskaupasta työnantajana, kurkkaa meidän avoimet työpaikat ja laita hakemus tulemaan!

Seuraavista linkeistä voit tutustua videoiden kautta, miksi meille kannattaa hakea töihin:

Töihin Pirkanmaan Osuuskauppaan?

Maija – ABC/Ravintola

Seuraavista linkeistä voit tutustua työpäiviin Prismassa ja Kauppakassissa

https://www.instagram.com/stories/highlights/18074507833008580/

https://www.instagram.com/stories/highlights/17842424224507148/
Alla olemme kuvanneet millaisissa tehtävissä Pirkanmaan Osuuskaupassa voi työskennellä. Koulutusta emme vaadi, me kyllä perehdytämme sinut tehtäviin.

Ruoanvalmistuksen ammattilainen

Ruoanvalmistuksen ammattilaisemme työskentelevät ravintoloissamme, ABC-liikennemyymälöissämme sekä kauppojemme ravintolamaailmoissa ja Oma keittiö -palvelupisteissä.

Ruokaravintolassa kokki valmistaa reseptiikan mukaisesti brunssia, lounasta ja à la cartea. ABC-liikennemyymälöissä sekä Prismojen ravintolamaailmoissa tehtäviin kuuluvat lounaan ja à la carten lisäksi kahvilatuotteiden, pikaruoan ja pitsojen valmistus. Osa liikennemyymälöistämme on auki ympäri vuorokauden. Palkkaus on MaRa:n työtehtosopimuksen mukainen.

Prismojen ja S-marketien Oma keittiö -palvelupisteissä myyjän tehtävät sisältävät lihan ja kalan käsittelyä, salaattien ja mukaan otettavien lounastuotteiden valmistusta reseptiikan mukaisesti sekä aktiivista myyntityötä. Kokin koulutus on tehtävässä eduksi, mutta aito kiinnostus ruoanlaittoa kohtaan tärkeintä. Oma keittiö -myyjän palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen.

Hygieniapassi on tärkeä työssä tarvittava passi, jonka suorittaminen onnistuu meidän kautta.

Liikennemyymälätyöntekijä

ABC-liikennemyymälämme ovat hektisiä ympäristöjä monipuolisista työtehtävistä innostuville ja kiireestä lisäpotkua saaville ravintolan ja kaupan alan ammattilaisille. Asiakkaita palvellaan niin kaupan, Hesburgerin kuin kahvilan kassalla. Toisinaan hääräillään noutopöydän parissa, salia siistimässä ja tiskivuorossa sekä oman osaamisen mukaan myös keittiöpuolen työtehtävissä. Liikennemyymälätyöntekijän palkkaus on MaRa:n työehtosopimuksen mukainen ja tehtävä edellyttää valmiutta yötyöhön.

Myyjä

Pienissä Sale-myymälöissä myyjän tehtävät sisältävät sekä kassatyöskentelyä että kuorman purku- ja hyllytystyötä. Työhön kuuluvat lisäksi veikkauspalveluiden myynti sekä mahdollisesti Postin palvelut. Sale on paikka ruokakaupan moniosaajalle, joka on valmis työskentelemään myös yksin.

Kokoluokaltaan keskisuuret S-marketit tarjoavat monipuolisia ruokakaupan työtehtäviä niin kassa- kuin päivittäistavaraosastolla. Useissa S-marketeissa on Oma keittiö -palvelupiste, jossa ruoan ammattilaiset valmistavat ja myyvät asiakkaillemme tuoreita ruokatuotteita. Muutamasta S-marketista löytyy lisäksi posti sekä Oma keittiön yhteydestä Osuusravintola Oksa.

Suuret Prisma-hypermarketit työllistävät kukin yli sadan hengen tiimejä. Kassaosastolla myyjät vastaavat ripeästä palvelusta ja tarkasta rahaliikenteestä. Veikkaus-, toto- ja postiasioissa palvelevat infopisteen myyjät. Päivittäistavaraosasto on paikka myyjälle, joka pitää nopeatempoisesta ja fyysisestä kuormanpurku- ja hyllytystyöstä sekä usein jo aamuviideltä alkavista työvuoroista. Oma keittiö -palvelupisteissä myyjän tehtävät sisältävät lihan ja kalan käsittelyä, salaattien ja mukaan otettavien lounastuotteiden valmistusta reseptiikan mukaisesti sekä aktiivista myyntityötä. Käyttötavaraosastolla myyjältä edellytetään laajaa asiantuntemusta osaston valikoimasta (esim. pukeutuminen, rakentaminen ja remontointi, viihde ja kodintekniikka, puutarha ja piha, urheilu).

Tampereen keskustassa sijaitseva tavaratalo Sokos työllistää myyjiä muodin, kauneuden, sisustamisen ja herkuttelun teemojen parissa. Sokoksen yhteydessä on myös Marks & Spencer. Työskentely edellyttää henkilökohtaista ja ratkaisukeskeistä otetta myyntityöhön. Kauneudenhoitoon ja kosmetiikkaan keskittyvien Emotion-myymälöidemme sekä Sokoksen kauneusosaston myyjän tehtävässä kosmetologin koulutus on eduksi. Myyjiemme palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen.

Palvelumyyjä, S-Pankki

Pankkialan ammattilaiset palvelevat asiakkaitamme Prisma Kalevan ja Prisma Lielahden sekä Tampereen Sokoksen S-Pankki pisteissä. Tarkkuus ja kokemus rahankäsittelystä ovat edellytyksenä tehtävään. Kokemus myyntityöstä sekä kaupallisen alan opinnot ovat eduksi. Palvelumyyjän tehtäviin kuuluvat esimerkiksi asiakasomistajuusasiat, peruspankkipalvelut sekä muiden pankkipalveluiden opastaminen asiakkaillemme. Palvelumyyjien palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen ja edellyttää valmiutta olla vastuussa vuorosta.

Parturi-kampaaja, kosmetologi, floristi

Parturi-kampaamomme sijaitsevat Prismojen yhteydessä sekä Sokoksessa. Lisäksi Sokoksen toisessa kerroksessa toimii Hyvä Olo -kauneushoitola. Sokoksessa ja Prisma Kalevassa on Kukittamo, joissa työskentelee floristeja. Parturi-kampaajamme kuuluvat hiusalan työehtosopimuksen piiriin. Kosmetologien ja floristien palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen.

Tarjoilija, kahvila- ja ravintolatyöntekijä

Pirkanmaan Osuuskaupan Tampereen keskustan ruokaravintolat ja pubit, Sokoksen ravintolat ja kahvilat sekä Prismojen ravintolamaailmat tarjoavat töitä kokkien lisäksi tarjoilijoille sekä kahvila- ja ravintolatyöntekijöille. Prismojen ravintolamaailmojen yhteydessä on pikaruokaravintoloita (Hesburger, Oksa Fried Chicken). Ravintola-alan ammattilaisten tehtävät vaihtelevat toimipaikan mukaan, mutta kaikissa tehtävissä ruoan ympärille rakentuva asiakaspalvelu on tärkeimmässä roolissa. Anniskeluravintolan tarjoilijoilta vaaditaan anniskelupätevyyttä ja vastaavan hoitajan pätevyys on tehtävässä eduksi. Hygieniapassi on toinen tärkeä työssä tarvittava passi, jonka suorittaminen onnistuu työnantajan kautta. Palkkaus on MaRa:n työehtosopimuksen mukainen.

Voit myös seurata meitä somessa: FACEBOOK, TWITTER, INSTAGRAM

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: mahdollisuus itsensä kehittämiseen, itseohjautuvuus ja vapaus, ja selkeät ohjeet tavoitteille ja toiminnalleYrityksen arvosana työpaikkana on 3.0/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä Pirkanmaan Osuuskauppa? Jätä arvio työpaikastasi!

3.0

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen Pirkanmaan Osuuskauppa työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Mahdollisuus itsensä kehittämiseen

Itseohjautuvuus ja vapaus

Selkeät ohjeet tavoitteille ja toiminnalle

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Tampere
Liikevaihto (€):910,515,000
Liiketulos (€):24,971,000
Kasvu-%:5,39
Henkilöstöluokka: Yli 1000 henkilöä
Henkilöstömäärä:2019
Menestyjäpisteet:50/100
Toimiala:Isot supermarketit (yli 1000 m2)
Tilikausi: 12/2018
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
2.3

Arvio

27.05.2020
Tulevaisuuden visiot ovat selvät ja yritystä eteenpäin vievät. Aito välittäminen henkilökunnasta puuttuu, raha ratkaisee valitettavasti. Osastot keskenään eriarvoisia.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut
3.2

Arvio

09.12.2019
Perus kaupanalan hommia, mutta toimipiste jossa itse olin ei ollut kovin viihtyisä työympäristöltään. Yhteishenki oli käytännössä olematon ja tuntui ettei porukkaan varsinkaan työkokeilijana päässyt mukaan. Työsuhde-edut ok.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut
3.5

Arvio

07.05.2019
Itse olin useita vuosia myyjänä eräässä S-marketissa. Sanoisin, että myyjänä työskennellessä kaikki riippuu siitä, missä toimipisteessä työskentelee. Toisaalta edut ovat pitkälti samat, ja sanoisin, että ainakin paremmat kuin monissa muissa vastaavissa työpaikoissa. Jos halua on, niin mahdollisuus kouluttautua esim. myymäläpäälliköksi mahdollista, ja melko helposti (tottakai työnsä hyvin tekemällä) mahdollista päästä myös hieman vastuullisempaan asemaan esimerkikisi osastovastaavana. Yleisesti tuntuu, että monissa toimipisteissä on mukava ja yhteisöllinen meininki.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut