Piceasoft OY

Piceasoft OY työnantajana

Suomalainen Piceasoft on kiertotalousyhtiö, jonka liiketoimintana on itse valmistettujen ohjelmistotuotteiden myynti. Yhtiö on kehittänyt ainutlaatuisen ohjelmistotuoteperheen, joka kattaa koko matkapuhelimen ja tabletin elinkaaren hallinnan uuden laitteen käyttöönotosta sen uusiokäyttöön asti.

Piceasoftilla on tuotteita kuluttajadatan siirtoon ja poistoon, laitteiden kunnon analysointiin, käytettyjen laitteiden kauppaan ja kierrätykseen.
Yhtiön asiakkaita ovat matkapuhelinoperaattorit ja jälleenmyyjät sekä puhelinten huoltoyritykset ja kierrättäjät. Piceasoftilla on yli 800 yritysasiakasta yli 70 maassa ja liikevaihdosta yli 95 % tulee kansainvälisiltä markkinoilta.

Piceasoftin tuotteet ovat tunnettuja laadustaan ja arvostettuja asiakkaiden keskuudessa. Yhtiö on edelläkävijä kuluttajille suunnatun digitaalisen myynti- ja huoltokanavan tuotteissa. Sen tuotteet mahdollistavat asiakkaille palvelumyynnin myyntikanavassa ja kustannussäästöt huolto- ja logistiikkatoiminnoissa.

Arvot ovat ohjanneet Piceasoftin toimintaa sen perustamisesta lähtien. Kohtelemme toisiamme rehellisesti, oikeudenmukaisesti ja huomaavaisesti. Arvostamme avointa ja läpinäkyvää viestintää niin henkilöstön kuin asiakkaiden kanssa. Haluamme luoda työilmapiirin, joka kannustaa tiimityöskentelyyn, osallistumiseen ja henkilökohtaiseen kasvuun.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: itseohjautuvuus ja vapaus, mahdollisuus itsensä kehittämiseen ja kansainväliset mahdollisuudetYrityksen arvosana työpaikkana on 4.8/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä Piceasoft OY? Jätä arvio työpaikastasi!

4.8

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen Piceasoft OY työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Itseohjautuvuus ja vapaus

Mahdollisuus itsensä kehittämiseen

Kansainväliset mahdollisuudet

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Tampere
Liikevaihto (€):4,397,000
Liiketulos (€):681,000
Kasvu-%:55,83
Henkilöstöluokka: 20 - 49 henkilöä
Henkilöstömäärä:47
Menestyjäpisteet:57/100
Toimiala:Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus
Tilikausi: 12/2018
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut