Oriola Oyj

Oriola Oyj työnantajana

Yhtiön toimialana on lääkkeiden ja muiden terveydenhuoltoon kuuluvien tuotteiden kauppa ja välittäminen sekä muu terveydenhuoltoalaan liittyvä tai siihen verrattava liiketoiminta. Yhtiö voi omistaa ja hallita kiinteistöjä ja arvopapereita sekä muita rahoitusinstrumentteja sekä käydä niillä kauppaa. Yllämainittua toimintaa yhtiö voi harjoittaa joko suoraan tai tytär- ja osakkuusyrityksiä käyttäen.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: viihtyisät toimitilat ja laadukkaat työvälineet, ja kiinnostavat tuotteet ja palvelutYrityksen arvosana työpaikkana on 1.2/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä Oriola Oyj? Jätä arvio työpaikastasi!

1.2

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen Oriola Oyj työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Viihtyisät toimitilat ja laadukkaat työvälineet

Kiinnostavat tuotteet ja palvelut

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Espoo
Liikevaihto (€):1,721,300,000
Liiketulos (€):20,500,000
Kasvu-%:10,9
Henkilöstöluokka: Yli 1000 henkilöä
Henkilöstömäärä:2686
Menestyjäpisteet:21/100
Toimiala:Lääketukkukauppa
Tilikausi: 12/2019
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
1.3

Arvio

19.11.2020
Edelleen vahvan hierarkkinen konserni start-up-henkisten asiantuntijayritysten ostonkin jälkeen. Oriolassa ei ymmärretä asiantuntijaorganisaatioiden erityispiirteitä. Edut, kompensaatio ja johdon työntekijöilleen osoittama arvostus aliarvoisia. Asioiden edistäminen ei onnistu, vaan kaikki törmää byrokratiaan. Asiantuntijapalveluissa ollut viime vuosina lukuisia suuria menetyksiä, kun osaavat (ja harvinaiset) asiantuntijat kyllästyvät Oriolan menoon ja lähtevät paremmille työnantajille. Oriolassa olisi potentiaalia ja on sääli nähdä, miten ylemmän johdon linjaukset ja täydellinen ymmärryksen puute asiantuntijoiden työstä ja lääketeollisuuden toimintaympäristöstä ajavat ennen kukoistavaa (Oriolaan ostettua) toimintaa vääjäämättä alas. Tämän ovat huomanneet myös ostavat asiakkaat lääketeollisuudessa.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut