Musti ja Mirri Oy

Musti ja Mirri Oy työnantajana

Musti ja Mirri työnantajana

Musti ja Mirri on Pohjoismaiden suurin lemmikkitarvikeketju, jossa on tutkitusti kiva olla töissä: olemme menestyneet mahtavasti myös Great Place to Work -mittauksissa.
Sekä myymälöissä että toimiston puolella vaalitaan hyvää Mustifiilistä, ja huumoria ei työntekijöidemme päivistä puutu. ”Toisinaan tehdään kakkahommia ja tämän tästä haukutaankin,” toteavat mustijamirriläiset tyytyväisinä.

Koska lemmikit ovat toimintamme sydämessä, myös työntekijät voivat ottaa karvaiset perheenjäsenensä mukaan töihin, jos ne vain vauhdissa viihtyvät.
Meillä arvostetaan kaikkea alan kokemusta ja koulutusta. Olemme myös kehittäneet hyviä koulutusmahdollisuuksia ja urapolkuja, jotka on tarkoitettu kaikille työntekijöillemme. Myyjänä voit opiskella esimerkiksi merkonomin tai pieneläinhoitajan tutkinnon työn ohessa, ja tukijoukoille tarjoamme oman alan kehittymismahdollisuuksia.
Tarjolla on jatkuvasti kokoaikaisia, määräaikaisia ja osa-aikaisia töitä erilaisissa tehtävissä. Tervetuloa iloiseen Mustilaumaan! Lisää voit lukea esim. täältä: https://tyopaikat.mustijamirri.fi

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: kiinnostavat tuotteet ja palvelut, mahdollisuus itsensä kehittämiseen ja voin olla oma itseniYrityksen arvosana työpaikkana on 3.1/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä Musti ja Mirri Oy? Jätä arvio työpaikastasi!

3.1

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen Musti ja Mirri Oy työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Kiinnostavat tuotteet ja palvelut

Mahdollisuus itsensä kehittämiseen

Voin olla oma itseni

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Helsinki
Liikevaihto (€):135,811,000
Liiketulos (€):
Kasvu-%:
Henkilöstöluokka: 250 - 499 henkilöä
Henkilöstömäärä:556
Menestyjäpisteet:56/100
Toimiala:Lemmikkieläinten, niiden ruokien ja tarvikkeiden vähittäiskauppa
Tilikausi: 9/2020
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
3.8

Arvio

Nykyinen työntekijä

09.12.2020
Kodikas toimisto, mukavat työkaverit ja välitön ja mukava työyhteisö kokonaisuudessaan. Mahdollisuus yksilöllisiin tapoihin tehdä työtä ja luottamus työntekijöihin. Mielenkiintoinen ala ja yrityksen missio tehdä lemmikkien ja niiden omistajien arjesta helpompaa, turvallisempaa ja hauskempaa välittyy tiimien tekemisessä. Yritys kasvaa ja kehittyy nopeasti ja toimistolla ja myymälöissä työskentelee paljon asiantuntevaa väkeä.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut