Maison de Quartier Oy

Maison de Quartier Oy työnantajana

Yhtiön toimiala on kieleen ja kulttuuriin liittyvä koulutus ja niiden järjestäminen. Lisäksi tietoverkkojen avulla tapahtuvaa opetusta ja koulutusta. Kääntäminen ja tulkkaaminen. Elektroninen kustannus- ja julkaisutoiminta. Kaukoviestintä, sähköinen viestintä, uusmedia ja tietoliikenne: ohjelmien ja palveluiden, interaktiivisen median ja mainonnan sekä kohtaamispaikan suunnittelu, kehittely, tuotanto, tarjoaminen ja ylläpito tietoverkkojen kautta. Graafinen teollisuus. Henkilökohtaiset palvelut: kulttuuri- ja viihdetoiminta sekä niihin liittyvät tilaisuudet. Lisäksi yhtiön toimialaa on liike-elämän palvelut: liikkeenjohto, yrityshallinto ja tietojenkäsittely sekä niihin liittyvä konsultointi. Lisäksi yhtiö harjoittaa koko toimialaansa liittyvää koulutusta ja konsultointia. Kulttuurituotteiden tuonti ja vienti sekä niiden myynti ja markkinointi. Yhtiö voi myös omistaa, hallita, ostaa ja myydä kiinteistöjä sekä harjoittaa arvopaperikauppaa ja muuta sijoitus- ja rahoitustoimintaa (koti- ja ulkomaiset osakkeet, osuudet ja oikeudet)

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: itseohjautuvuus ja vapausYrityksen arvosana työpaikkana on 1.0/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä Maison de Quartier Oy? Jätä arvio työpaikastasi!

1.0

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen Maison de Quartier Oy työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Itseohjautuvuus ja vapaus

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Helsinki
Liikevaihto (€):355,000
Liiketulos (€):51,000
Kasvu-%:
Henkilöstöluokka:
Henkilöstömäärä:
Menestyjäpisteet:/100
Toimiala:Muut koulutusta antavat yksiköt
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
1.0

Arvio

13.03.2021
Olen työskennellyt osa-aikaisena kielikouluttajana kyseisen yrityksen kautta erilaisissa organisaatioissa. Valitettavasti oma kokemukseni oli kaikin tavoin erittäin huono. Kyseisen yrityksen työehtoihin kuuluu mm. se, että mikäli kouluttaja sairastuu, siirretään (viikottain tapahtuva) koulutus toiseen ajankohtaan ilman korvausta kouluttajalle. Eli työntekijällä ei ole varaa sairastua. Työsopimusta voi joutua odottamaan ja itse kyselemään sen perään useamman kerran. Palkka on muutoinkin huono, esimiestyö olematonta, työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen ei satsata jne ja yritys on jäänyt työtavoiltaan pahasti jälkeen mitä tulee nykyaikaiseen opetus- ja koulutusmaailmaan. Koulutettavat ovat mukavia ja työ sinänsä mukavaa, mutta ei tämän yrityksen tarjoamissa puitteissa.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut