LähiTapiola Pohjanmaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö

LähiTapiola Pohjanmaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö työnantajana

Yhtiön toiminta-alue on Euroopan talousalue pääasiallisen toiminta-alueen ollessa Pohjanmaa. Yhtiön toiminta käsittää vahinkovakuutusluokkien 1-13 ja 16-17 harjoittamisen lukuun ottamatta työtapaturma- ja ammattitautilaissa, potilasvahinkolaissa, ydinvastuulaissa tai ympäristövahinkovakuutuksesta annetussa laissa tarkoitettuja vakuutuksia. Liitännäistoimintana yhtiö voi toimia seuraavien yritysten edustajana ja markkinoida ja myydä niiden lukuun palveluja ja tuotteita: – luottolaitos, sijoituspalveluyritys tai rahastoyhtiö, – Euroopan talousalueella oleva muu kuin edellisessä kohdassa tarkoitettu rahoituslaitos, – yritys, joka harjoittaa joukkorahoituksen välitystä, – yritys, joka harjoittaa riskienhallintaan, vahingontarkastukseen, vahingontorjuntaan tai niihin rinnastettavaan toimintaan sisältyvien palvelujen tai tuotteiden tarjontaa, – yritys, jonka tarjoamat palvelut tai tuotteet liittyvät niihin yhtiön vakuutustuotteisiin, joita yhtiö myy joko omaan lukuunsa tai toisen vakuutusyrityksen edustajana. Lisäksi yhtiön kanssa samaan taloudelliseen yhteenliittymään kuuluva yritys voi sopimuksen perusteella käyttää yhtiön organisaatiota ja jakelukanavia omien tuotteittensa ja palvelujensa markkinoinnissa.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: työn ja vapaa-ajan suhde, voin olla oma itseni ja avoin tiedonkulkuYrityksen arvosana työpaikkana on 4.2/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä LähiTapiola Pohjanmaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö? Jätä arvio työpaikastasi!

4.2

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen LähiTapiola Pohjanmaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Työn ja vapaa-ajan suhde

Voin olla oma itseni

Avoin tiedonkulku

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Vaasa
Liikevaihto (€):
Liiketulos (€):
Kasvu-%:
Henkilöstöluokka:
Henkilöstömäärä:
Menestyjäpisteet:/100
Toimiala:Vakuutusyhdistykset
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
4.2

Arvio

Nykyinen työntekijä

14.03.2019
Kokonaisuudessa työpaikkana oikein kiva. Esimiehet ovat tukevia mutta tarpeen tullen tarpeeksi vaativia. Kolleegat ympärillä äärimmäisen fikusja ja apua saa aina pyytämällä. Palkkiot työstä jokseekin pettymyksiä, varsinkin kaupallisella alalla opiskeleville, vaikka työpaikka heille suurimmaksi osaksi suuntautuukin. Edut hyvät, mutta palkka matalahko. Asiakaspalvelusta huonohkot mahdollisuudet edistyä tehtävissä. Summa sumarum: mahtava paikka aloittaa oma rahoitus- ja vakuutusalan ura. Valmistuneelle löytyy varmasti myös jatkoa vaativimmista tehtävistä jos jaksaa odottaa.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut