Kruunukaluste Oy

Kruunukaluste Oy työnantajana

Yhtiön toimiala on huonekalujen suunnittelu, valmistaminen, markkinointi ja myynti sekä huonekalujen, kankaiden, verhojen, mattojen, valaisimien ja muiden kodin sisustustuotteiden sekä posliinin ja hopean maahantuonti ja jälleenmyynti samoin kuin tällaiseen toimintaan ja omaisuuteen liittyvä vuokraus- ja huoltopalvelutoiminta. Yhtiö voi toimia myös omaan toimialaansa liittyvien yritysten omistusyhteisönä sekä huolehtia yhtiön omistukseen tai muutoin yhtiön intressipiiriin kuuluvien oikeushenkilöiden hallinnosta ja rahoituksesta sekä muista yhteisistä tehtävistä.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: itseohjautuvuus ja vapaus, ja viihtyisät toimitilat ja laadukkaat työvälineetYrityksen arvosana työpaikkana on 2.8/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä Kruunukaluste Oy? Jätä arvio työpaikastasi!

2.8

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen Kruunukaluste Oy työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Itseohjautuvuus ja vapaus

Viihtyisät toimitilat ja laadukkaat työvälineet

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Tampere
Liikevaihto (€):10,850,000
Liiketulos (€):-282,000
Kasvu-%:-10,84
Henkilöstöluokka: 20 - 49 henkilöä
Henkilöstömäärä:43
Menestyjäpisteet:13/100
Toimiala:Huonekalujen vähittäiskauppa
Tilikausi: 12/2018
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
2.8

Arvio

Nykyinen työntekijä

31.05.2020
Palkka ja edut ovat loistavat ja työympäristö miellyttävä. Johtaminen on hyvää ja ammattitaitoista. Yritys toimii vastuullisesti ja maksaa hyvää palkkaa. Mutta työntekijöiden yhteishenki on retuperällä. Työntekijöiden välillä on epätervettä kilpailua, nokittelua ja syrjintää ja epäluottamusta. Lisäksi työ on todella kuluttavaa ja esimiehet vaativia tuloksen suhteen vaikka yrityksellä menee ennestään erinomaisesti. Monet työntekijöistä kulkevat burnoutin partaalla ja sairastelua on paljon. Epäluottamusta työntekijöiden välillä. Lisäksi suosimista työntekijöiden välillä: ihmiset saavat samasta työstä eri palkan mikä aiheuttaa eripuraa. Jokainen neuvottelee palkkansa itse pomojen kanssa ja tässä neuvottelussa työehtosopimus ei juurikaan paina.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut