Kojamo Oyj

Kojamo Oyj työnantajana

Yhtiön toimialana on asumispalvelujen tarjoaminen ja muu siihen liittyvä liiketoiminta. Yhtiö harjoittaa toimintaansa itse, tytäryhtiöidensä tai yhteisyritystensä välityksellä vuokraamalla asuinhuoneistoja, liikehuoneistoja ja osaomistusasuntoja sekä luovuttamalla asumisoikeusasuntojen hallintaoikeuksia. Yhtiö, sen tytäryhtiö tai yhteisyritys voi harjoittaa myös isännöintitoimintaa, muuta kiinteistönpitoon liittyvää toimintaa, tarjota rakennuttamispalveluita sekä harjoittaa omistusasuntotuotantoa. Toimintaansa varten yhtiö, sen tytäryhtiö tai yhteisyritys hankkii omistukseensa tai vuokraoikeuden nojalla hallintaansa rakennuskelpoisia maa-alueita, rakennuttaa niille asuinrakennuksia sekä omistaa ja hallitsee niitä. Yhtiö toimii konsernin emoyhtiönä valvoen ja johtaen tytäryhtiöitään sekä tarjoten niille rahoitus- ja muita palveluja. Yhtiö voi omistaa osakkeita ja kiinteistöjä sekä käydä arvopaperikauppaa. Yhtiö toimii liiketoiminnassaan myös asuntopoliittisena vaikuttajana.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: viihtyisät toimitilat ja laadukkaat työvälineet, selkeät ohjeet tavoitteille ja toiminnalle, ja työn ja vapaa-ajan suhdeYrityksen arvosana työpaikkana on 2.3/5.0 ja yrityksestä on jätetty 7 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä Kojamo Oyj? Jätä arvio työpaikastasi!

2.3

Yhteensä 7 arviota

Yrityksen Kojamo Oyj työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Viihtyisät toimitilat ja laadukkaat työvälineet

Selkeät ohjeet tavoitteille ja toiminnalle

Työn ja vapaa-ajan suhde

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Helsinki
Liikevaihto (€):375,300,000
Liiketulos (€):281,900,000
Kasvu-%:4,6
Henkilöstöluokka: 250 - 499 henkilöä
Henkilöstömäärä:319
Menestyjäpisteet:67/100
Toimiala:Asuntojen vuokraus
Tilikausi: 12/2019
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
2.8

Arvio

28.03.2019
Vahva yritys, vakaa toiminta ja selvät päämäärät, jotka kommunikoidaan hyvin. Kehittymiskykyä löytyy ja työntekijät jaksavat olla yllättävän innostuneita tekemisestä joka päivä. Johtamispuolella onkin sitten tekemistä. Pienessä talossa on kaikenlaista suhmurointia ja ns. kahden kerroksen väkeä. Avoimuus ei ole parhaimmasta päästä ja ns. likaiset asiat lakaistaan maton alle sen sijaan, että ne käsiteltäisiin rehdisti ja reilusti.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut