Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva työnantajana

Yhtiön toiminnan tarkoituksena on tuottaa voittoa tai muuta taloudellista etua osakkaille ottaen huomioon vakuutettujen etujen turvaamiseksi vakuutustoimintaa koskevassa lainsäädännössä säädetyt periaatteet. Taloudellisen edun tuottamiseen kuuluu myös vakuutuksenottajille tarjottavien palvelujen jatkuva kehittäminen. Yhtiö voi tuottaa taloudellista etua osakkailleen myös tytär- tai osakkuusyhtiönsä tai yhteistyökumppaninsa välityksellä. Yhtiön toiminta käsittää Euroopan talousalueella vahinkovakuutusluokkiin 1 – 17 kuuluvat vakuutukset. Lisäksi yhtiö harjoittaa jälleenvakuutusta ja tapaturmavakuutuslaissa tarkoitettua vakuutusta. Jälleenvakuutusta voidaan harjoittaa myös Euroopan talousalueen ulkopuolella. Liitännäistoimintana yhtiö voi toimia seuraavien yritysten edustajana sekä myydä ja markkinoida niiden lukuun tuotteita ja palveluita: – luottolaitos, sijoituspalveluyritys ja rahastoyhtiö, – yritys, joka harjoittaa riskienhallintaan, vahingontarkastukseen, vahingontorjuntaan tai niihin rinnastettavaan toimintaan sisältyvien palvelujen tai tuotteiden tarjontaa.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: kiinnostavat tuotteet ja palvelut, voin olla oma itseni ja työn ja vapaa-ajan suhdeYrityksen arvosana työpaikkana on 3.7/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva? Jätä arvio työpaikastasi!

3.7

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Kiinnostavat tuotteet ja palvelut

Voin olla oma itseni

Työn ja vapaa-ajan suhde

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Tampere
Liikevaihto (€):
Liiketulos (€):
Kasvu-%:
Henkilöstöluokka:
Henkilöstömäärä:
Menestyjäpisteet:/100
Toimiala:Vahinkovakuutusyhtiöt
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
2.8

Arvio

18.03.2019
Hyvät työsuhde-edut, mukavat kollegat. Johtamisessa paljon kehitettävää, erityisesti keskijohdon valinnassa pitäisi käyttää tarkempaa harkintaa. Irtisanoutuminen otettiin henkilökohtaisesti eikä työstä toiseen siirtymistä suostuttu nopeuttamaan, vaikka intressit oli jo muualla.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut