Kemppi Oy

Kemppi Oy työnantajana

Kemppi on kaarihitsauksen edelläkävijä ja kaarihitsausteollisuuden muotoilujohtaja. Olemme sitoutuneet parantamaan hitsauksen laatua ja tuottavuutta valokaaren jatkuvalla kehittämisellä. Kemppi toimittaa edistyksellisiä tuotteita, digitaalisia ratkaisuja ja palveluita ammattilaisille teollisuushitsausyrityksistä yksittäisiin urakoitsijoihin. Tuotteiden käytettävyys ja luotettavuus ovat ohjenuoramme. Kokenut kumppaniverkostomme kattaa yli 70 maata, jotta sen asiantuntemus on aina paikallisesti saatavilla. Kempin pääkonttori sijaitsee Lahdessa ja liikevaihtomme on 140 miljoonaa euroa. Työllistämme lähes 800 asiantuntijaa 17 maassa.

Kemppi työnantajana

Kansainvälinen ympäristö, monenlaisia työtehtäviä, inspiroivia haasteita, mahtava tiimihenki, mullistavia asiakaslähtöisiä ratkaisuja, vanhan ja vakiintuneen mutta silti nykyaikaisen perheyrityksen toimintakulttuuri. Kemppi on tätä kaikkea.
Kempillä on tapahtunut paljon yrityksen yli 70-vuotisen menestystarinan aikana. Martti Kempin ideasta on tullut aidosti kansainvälinen, ja nykyään Kempillä on monenlaisissa työtehtävissä ihmisiä hyvin laajasta kansallisuuksien kirjosta eri puolilla maailmaa. Lisäksi Kemppi on edelleen sitä, mitä se on ollut aivan alusta asti: innovatiivinen perheyritys.

www.kemppi.com

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: työn ja vapaa-ajan suhde, voin olla oma itseni ja mahdollisuus itsensä kehittämiseenYrityksen arvosana työpaikkana on 4.3/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä Kemppi Oy? Jätä arvio työpaikastasi!

4.3

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen Kemppi Oy työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Työn ja vapaa-ajan suhde

Voin olla oma itseni

Mahdollisuus itsensä kehittämiseen

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Lahti
Liikevaihto (€):125,140,000
Liiketulos (€):9,816,000
Kasvu-%:6,08
Henkilöstöluokka: 500 - 999 henkilöä
Henkilöstömäärä:628
Menestyjäpisteet:63/100
Toimiala:Voimakäyttöisten käsityökalujen valmistus
Tilikausi: 12/2018
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
5.0

Arvio

Nykyinen työntekijä

01.06.2021
Tosi mukava työyhteisö. Kehityslähtöisyys näkyy niin tuotteissa kuin muussakin toiminnassa. Vastuuta saa, jos sitä halua ottaa ja oman työn sisältöön on mahdollista vaikuttaa. Työntekijöihin luotetaan ja halutaan mahdollistaa joustavia perheystävällisiä työnteon tapoja. Toimitilat ei ihan tätä päivää, mutta siihenkin ollaan hakemassa muutosta. Voin suositella :)
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut