HKScan Oyj

HKScan Oyj työnantajana

Yhtiön toimialana on lihateollisuuden ja muun elintarviketeollisuuden harjoittaminen, lihateollisuuden sivutuotteiden jalostaminen ja rehuteollisuuden harjoittaminen, edellä mainittujen alojen tuotteiden ja tarvikkeiden kauppa sekä, yhtiön toimialaan liittyvä konsultointi. Yhtiö voi toimintaansa varten omistaa ja hallita maa-alueita, rakennuksia sekä niiden omistukseen ja hallintaan oikeuttavia kiinteistö- ja muita osakkeita ja osuuksia, harjoittaa näiden vuokrausta ja kauppaa sekä muuta sijoitustoimintaa. Yhtiö voi harjoittaa toimintaa joko itse tai tytäryhtiöiden välityksellä.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: vaikutusmahdollisuudet omaan työhön ja työympäristöön, mahdollisuus itsensä kehittämiseen ja kansainväliset mahdollisuudetYrityksen arvosana työpaikkana on 2.7/5.0 ja yrityksestä on jätetty 78 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä HKScan Oyj? Jätä arvio työpaikastasi!

2.7

Yhteensä 78 arviota

Yrityksen HKScan Oyj työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Vaikutusmahdollisuudet omaan työhön ja työympäristöön

Mahdollisuus itsensä kehittämiseen

Kansainväliset mahdollisuudet

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Turku
Liikevaihto (€):1,715,400,000
Liiketulos (€):-47,600,000
Kasvu-%:-5,13
Henkilöstöluokka: Yli 1000 henkilöä
Henkilöstömäärä:7179
Menestyjäpisteet:20/100
Toimiala:Liha- ja siipikarjatuotteiden valmistus
Tilikausi: 12/2018
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
1.7

Arvio

Nykyinen työntekijä

08.05.2019
Yrityksellä on takanaan monet käännettä ja uudistumista hakevat yt-neuvottelut. Viimeisimmät olivat askel taaksepäin -hyvä niin. Yrityksen resurssit ovat niukilla ja kyky uudistua todella huonossa jamassa. Toivottavasti tulevaisuus tuo parempaa kun perusasiat laitetaan kuntoon, kunhan ne laitetaan eikä jää pörssitiedotteiden tasolle johtaminen kuten aikaisemmin. Kehittymishaluiselle tyypille en voi kuitenkaan yritystä suositella tai pitää vähintään todellakin kirjoituttaa sopimukseen hyvin paljon asioita mitä yleensä ei ole tarvetta koskien vastuita, oikeuksia sekä valtaa. Johtamista en ole nähnyt HKScanilla kertaakaan, nähtäväksi jää uudistaako uudet vanhat johtajat joita taloon on on tullut tätä. Harmikseni toiveeni eivät ole korkealla.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut
1.8

Arvio

07.04.2019
Jos nautit hierarkisesta ja erittäin perinteisestä työskentelystä, jossa jokaisella on selvät vastuunsa ja työskennellään 30 vuotta talossa olleiden jäätien ehdoilla - hae HKScanilla. Muuten pysy ihan pahuksen kaukana. Ilmapiiri melko huono jatkuvien yt-neuvottelujen takia, porukkaa lähtenyt, uudistuksia yritettiin, mutta osa työntekijöistä suhtautui kaikkeen nuivasti, talon sisällä edes omat työntekijät eivät aina saaneet tietoa tilanteesta, vaikka se olisi liittynyt heidän työhönsä. Iso osa työntekijöistä ollut talossa pitkään ja uutena oli todella vaikea tulla sisään, kun kirjoittamattomia sääntöjä ja "näin on aina tehty" on noin miljoona. Vähättelyä, tylytystä, vaikka osoittaa kykynsä ei saa mitään uusia tehtäviä, uudistusehdotuksille naureskellaan ja odotetaan, että tanssitaan ihan vanhojen pillin mukaan. Osa kollegoista ihania, mutta useimpien kanssa en haluaisi työskennellä tulevaisuudessa. Esimiestyökin varsin heikkoa ja oli karua nähdä, miten firmassa suhtauduttiin vaikka as
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut