HKScan Finland Oy

HKScan Finland Oy työnantajana

Yhtiön toimialana on lihateollisuuden ja muun elintarviketeollisuuden harjoittaminen, lihateollisuuden sivutuotteiden jalostaminen ja rehuteollisuuden harjoittaminen, edellä mainittujen alojen tuotteiden ja tarvikkeiden kauppa sekä yhtiön toimialaan liittyvä konsultointi. Yhtiön toimialana on myös liharaaka-aineen hankinta sekä liharaaka-aineen tuotantoon liittyvä palvelutoiminta. Lisäksi yhtiön toimialana on ostaa rehustuksen raaka-aineita, seoksia, valmiita rehuja ja kotieläintuotannossa käytettäviä tarvikkeita, myydä niitä kotieläintuotannon tuottajille, kehittää ja tarjota kotieläintuotannon tuottajille kilpailukykyisiä rehustusratkaisuja ja kotieläintuotantoon käytettäviä tarvikkeita, harjoittaa kotieläintuotannon tilojen rehustamisen kehittämisen neuvontaa ja muuta rehustukseen liittyvää liiketoimintaa. Lisäksi yhtiö harjoittaa siipikarjan hautomotoimintaa. Yhtiö voi omistaa ja hallita kiinteistöjä sekä osakkeita ja muita arvopapereita sekä vuokrata kiinteistöjä ja kiinteää omaisuutta. Yhtiö voi harjoittaa toimintaa joko itse tai tytäryhtiöiden välityksellä.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: viihtyisät toimitilat ja laadukkaat työvälineet, voin olla oma itseni ja työn ja vapaa-ajan suhdeYrityksen arvosana työpaikkana on 3.3/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä HKScan Finland Oy? Jätä arvio työpaikastasi!

3.3

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen HKScan Finland Oy työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Viihtyisät toimitilat ja laadukkaat työvälineet

Voin olla oma itseni

Työn ja vapaa-ajan suhde

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Turku
Liikevaihto (€):688,897,000
Liiketulos (€):-41,584,000
Kasvu-%:-2,83
Henkilöstöluokka: Yli 1000 henkilöä
Henkilöstömäärä:2506
Menestyjäpisteet:20/100
Toimiala:Liha- ja siipikarjatuotteiden valmistus
Tilikausi: 12/2018
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
3.3

Arvio

05.10.2021
Forssan teurastamolta kokemuksia: Hyvä palkka, mukava työilmapiiri suurimmilta osin, palkka tulee ajallaan, loistavat henkilöstöedut. Suurin osa esimiehistä mukavia. Miinuksena valituksen työsopimuksen saaminen hankalaa, määrä-aikaisia sopimuksia ketjutetaan.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut