Fiskars Group

Fiskars Group työnantajana

Fiskars Group tekee arjesta ainutkertaista.

Yhdessä brändiperheeseemme kuuluvien brändien kuten Fiskars, Gerber, Iittala, Royal Copenhagen, Waterford ja Wedgwood kanssa haluamme vaikuttaa positiivisella ja kestävällä tavalla ihmisten elämään. Olemme läsnä kodeissa ja puutarhoissa, luokkahuoneissa ja ulkona luonnossa niin arkena kuin juhlapäivinäkin. Brändiemme avulla voimme tehdä tutusta ainutkertaista.

Arki on erilaista jokaiselle. Se vaihtelee sen mukaan, mitä teemme, missä asumme ja mistä pidämme. Siksi tuomme yhteen erilaisia ihmisiä ja tapoja ajatella, oppia, tutkia ja luoda. Jotta voimme tehdä päivittäisestä elämästä parempää meille ja maailmalle ympärillämme.

Vuosien ajan olemme pitäneet kiinni asioista, jotka yhdistävät brändejämme ja tekevät meistä ainutlaatuisia: kestävä muotoilu, korkea käsityötaito ja ymmärrys arkipäivästä. Kiinnitämme huomiota yksityiskohtiin, koska tiedämme, että pienillä asioilla, joita teemme joka päivä, on suuri vaikutus meihin ja tulevaisuuteemme – ja haluamme, että vaikutuksemme on positiivinen.

Meillä on vertaansa vailla oleva perintö ja vahvat yhteiset arvomme, jotka opastavat meitä, kun etsimme kestävää kasvua jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Olemme innoissamme mahdollisuuksistamme ja uskomme, että työskentelemällä yhdessä voimme saavuttaa ainutlaatuisia tuloksia.

Liiketoimintaamme vie eteenpäin kaksi strategista liiketoimintayksikköä ja maantieteellinen läsnäolo niin Euroopassa, Aasiassa kuin Amerikassakin. Tuotteitamme on saatavilla yli 100 maassa ja työllistämme noin 7 600 henkilöä 30 maassa (2018). Konsernin liikevaihto oli 1 118,5 miljoonaa euroa vuonna 2018. Fiskars Group on listattu Nasdaq Helsingissä.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: kiinnostavat tuotteet ja palvelut, kansainväliset mahdollisuudet ja vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumattaYrityksen arvosana työpaikkana on 3.5/5.0 ja yrityksestä on jätetty 99 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä Fiskars Group? Jätä arvio työpaikastasi!

3.5

Yhteensä 99 arviota

Yrityksen Fiskars Group työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Kiinnostavat tuotteet ja palvelut

Kansainväliset mahdollisuudet

Vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Helsinki
Liikevaihto (€):1,090,400,000
Liiketulos (€):77,800,000
Kasvu-%:-2,5
Henkilöstöluokka: Yli 1000 henkilöä
Henkilöstömäärä:7304
Menestyjäpisteet:45/100
Toimiala:Pääkonttorien toiminta
Tilikausi: 12/2019
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut