Firstbeat Technologies Oy

Firstbeat Technologies Oy työnantajana

Firstbeat on kansainvälinen hyvinvoinnin, huippu-urheilun ja kuluttajatuotteiden parissa toimiva yritys, jonka kehittämä sydämen sykevälianalyysi auttaa parantamaan suorituskykyä ja hyvinvointia. Monitieteiseen tutkimukseen perustuva analyysi tuottaa henkilökohtaista tietoa stressistä, palautumisesta ja liikunnan vaikutuksista. Tuotteisiimme luottavat sadat huippu-urheilijat ja joukkueet, hyvinvoinnin ammattilaiset ja miljoonat kuluttajat globaalisti.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: työn ja vapaa-ajan suhde, ura ja etenemismahdollisuudet, ja mahdollisuus itsensä kehittämiseenYrityksen arvosana työpaikkana on 4.3/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä Firstbeat Technologies Oy? Jätä arvio työpaikastasi!

4.3

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen Firstbeat Technologies Oy työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Työn ja vapaa-ajan suhde

Ura ja etenemismahdollisuudet

Mahdollisuus itsensä kehittämiseen

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Jyväskylä
Liikevaihto (€):13,074,000
Liiketulos (€):1,841,000
Kasvu-%:32,25
Henkilöstöluokka: 100 - 249 henkilöä
Henkilöstömäärä:
Menestyjäpisteet:67/100
Toimiala:Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus
Tilikausi: 12/2018
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
4.3

Arvio

Nykyinen työntekijä

19.10.2019
Työntekijöistä pidetään huolta, kannustetaan avoimuuteen ja rehellisyyteen esim. työtaakan suhteen. Työn ja arjen tasapainoa vaalitaan. Hyvistä tyypeistä halutaan pitää kiinni, eli jos työnkuva ei tuo tekijän parhaita puolia esiin, sisäisiä siirtoja on mahdollista tehdä, jotta oikeanlainen työ osuisi oikealle ihmiselle. Myynnissä tavoitteet ovat korkeat, mutta saavutettavissa aktiivisella tekemisellä. Kasvuyrityksenä muutoksia tapahtuu paljon, ja tuotteita/palveluita/toimintatapoja kehitetään jatkuvasti ja välillä aika suurillakin muutoksilla. Viihtyäkseen töissä täällä on siis kestettävä jatkuvaa muutosta. Edut ovat erittäin hyvät ja laajat, mm. viikkoliikunta (1h liikuntaa viikossa kuuluu työaikaan),lounas- ja virike-edut, laaja työterveys ja vakuutus koeajan jälkeen ym. Palkkauskin ok, huipputuloille perustyöntekijänä ei kuitenkaan helposti pääse. Etenemisahdollisuuksia on paljon, hyvistä tyypeistä todellakin halutaan pitää kiinni ja yrityksen kasvaessa koko ajan isommaksi ja kan
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut