Fimlab Laboratoriot Oy

Fimlab Laboratoriot Oy työnantajana

Yhtiön toimialana on laboratorio- ja lääkäripalvelut, opetus- ja tutkimustoiminta ja muut terveydenhuoltoon liittyvät palvelut ja kauppa sekä toimialaan liittyvä henkilöstövuokraus. Yhtiön ensisijaisena tarkoituksena on tarjota sekä itse että tytäryhtiöidensä kautta toimialansa mukaisia palveluita omistajinaan olevien sairaanhoitopiirien ja näiden jäsenkuntien lakisääteisesti järjestämän julkisen terveydenhuollon tarpeisiin. Ensisijaista tarkoitusta varten hankittua kapasiteettia yhtiö tarjoaa myös muille mahdollisille asiakkaille, mikäli se on mahdollista ensisijaisen tarkoituksen vaarantumatta. Yhtiö huolehtii Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ja Tampereen yliopistollisen sairaalan erityisvastuualueen, sekä mahdollisuuksien mukaan muiden julkisen terveydenhuollon yksiköiden tarvitsemien edellä mainittujen palvelujen tuottamisesta ja kehittämisestä. Yhtiö vastaa omalta osaltaan myös omistajinaan oleville sairaanhoitopiireille kuuluvasta perusopetuksesta, erikoislääkärikoulutuksesta sekä alan tutkimuksesta ja muista sen tehtäväalueeseen liittyvistä sairaanhoitopiirien lakisääteisistä velvoitteista. Yhtiön tavoitteena on tehtäväalueensa vaikuttavan ja kustannustehokaan toiminnan turvaaminen.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: selkeät ohjeet tavoitteille ja toiminnalle, voin olla oma itseni ja työn ja vapaa-ajan suhdeYrityksen arvosana työpaikkana on 4.2/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä Fimlab Laboratoriot Oy? Jätä arvio työpaikastasi!

4.2

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen Fimlab Laboratoriot Oy työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Selkeät ohjeet tavoitteille ja toiminnalle

Voin olla oma itseni

Työn ja vapaa-ajan suhde

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Tampere
Liikevaihto (€):107,044,000
Liiketulos (€):4,655,000
Kasvu-%:4,31
Henkilöstöluokka: 500 - 999 henkilöä
Henkilöstömäärä:736
Menestyjäpisteet:51/100
Toimiala:Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut
Tilikausi: 12/2018
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
4.2

Arvio

Nykyinen työntekijä

17.03.2019
Työnantajana selkeä ja varma. Etuisuuksia ei juuri ole, palkka aika pieni kaikkine lisineenkin. Palkkaisi lisää henkilökuntaa, jos vain olisi mistä ottaa. Verkostoitunut laajalle alueelle, sisäiset siirrot mahdollisia.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut