Fantasia Works Oy

Fantasia Works Oy työnantajana

Yhtiön toimialana on lavastaminen ja lavasterakenteiden maalaukset sekä niihin liittyvät erikoistyöt, näyttämö- ja katsomorakenteiden suunnittelu ja valmistus, rekvisiitan ja fantasiapukujen suunnittelu ja toteutus. Yhtiön toimialaan kuuluu myös erikoistehosteiden ja tulitekniikan suunnittelu ja toteutus, ilotulitteiden ja muiden erikoistehostetarvikkeiden maahantuonti ja myynti sekä messu- ja näyttelyosastojen sekä mainosten, liikegrafiikan ja teippausten suunnittelu ja toteutus sekä valo- ja äänisuunnittelu. Lisäksi toimialaan kuuluu autojen ja pienkoneiden huolto, korjaus ja myynti, LVIS-työt, koulutus- ja konsultointi, tila- ja ympäristöjen muotoilu, suunnittelu ja tuotteistaminen sekä tuotekehitystoiminta. Lisäksi yhtiö voi harjoittaa arvopaperi- ja taide-esineiden kauppaa sekä rahoitus- ja sijoitustoimintaa. Edelleen yhtiö voi omistaa, hallinnoida, ostaa, myydä, välittää ja vuokrata koti- ja ulkomaisia asunto- ja kiinteistöosakkeita sekä kiinteistöjä ja rakennuksia sekä harjoittaa rakentamis-, rakennuttamis- ja urakointitoimintaa niihin läheisesti liittyvine tehtävineen. Yhtiö voi harjoittaa maa- ja vesirakennustöitä, rakennusasennuksia, rakennusten viimeistelyä ja saneerausta. Lisäksi yhtiö harjoittaa valaistus- ja ääniarkkitehtuurin suunnittelua, koulutusta, konsultointia, toteutusta ja toteutukseen liittyvien tarvikkeiden myyntiä, esittävää taidetta, kuvataidetta, ympäritösuunnittelua ja ympäristötaidetta, TV- ja radio-ohjelmien ja muuta viestintään liittyvää tuottamista, metalli- ja puutyöpajatoimintaa, graafista suunnittelua, ympäristö-, tila- ja sisustussuunnittelua, maisemasuunnittelua ja kustannustoimintaa.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: kiinnostavat tuotteet ja palvelutYrityksen arvosana työpaikkana on 1.5/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä Fantasia Works Oy? Jätä arvio työpaikastasi!

1.5

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen Fantasia Works Oy työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Kiinnostavat tuotteet ja palvelut

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Kuopio
Liikevaihto (€):2,284,000
Liiketulos (€):76,000
Kasvu-%:-3,21
Henkilöstöluokka: 20 - 49 henkilöä
Henkilöstömäärä:25
Menestyjäpisteet:31/100
Toimiala:Urheiluvälineiden valmistus
Tilikausi: 12/2018
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
1.5

Arvio

23.02.2021
Yrityksellä on oikein mielenkiintoisia työtehtäviä, mutta työnjohto on todella huono. Kuulin jopa että yritys maksoi työntekijöilleen alle TES:in mukaista palkkaa eikä suostunut korjaamaan asiaa, kuin vasta ammattiliiton kautta oikaistuna. Työnjohto on epäreilu eikä arvosta tekijöitään. Eli yhteenvetona yrityksen työtehtävät ovat hyviä ja mielenkiintoisia ja työporukka on myös hyvä, mutta huono työnjohto pilaa hyvän yrityksen ja huonontaa myös tuotannon ilmapiiriä ja työntekijällä on todella huonot etenemismahdollisuudet niin tehtävien kuin myös palkankin suhteen.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut