FA Solutions Oy

FA Solutions Oy työnantajana

Yhtiön toimialana on tietokoneohjelmointi, tietokoneohjelmien sekä verkkoteknologioiden ja verkkoteknologiatyökalujen myynti ja markkinointi sekä niiden kehittäminen ja lisensiointi, suunnittelu-, tutkimus- ja kehitystoiminta sekä niihin liittyvien palvelujen myynti sekä rahoitusalan koulutus- ja konsultointi. Toimialansa rajoissa yhtiö voi myös perustaa koti- ja ulkomaisia yhtiöitä ja yhtymiä, hankkia niiden osakkeita ja osuuksia. Yhtiö voi myös omistaa, myydä ja hallita koti- ja ulkomaisia osakkeita, muita arvopapereita ja kiinteistöjä, käydä niillä kauppaa sekä harjoittaa muuta sijoitustoimintaa.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: itseohjautuvuus ja vapaus, vaikutusmahdollisuudet omaan työhön ja työympäristöön, ja voin olla oma itseniYrityksen arvosana työpaikkana on 4.0/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä FA Solutions Oy? Jätä arvio työpaikastasi!

4.0

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen FA Solutions Oy työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Itseohjautuvuus ja vapaus

Vaikutusmahdollisuudet omaan työhön ja työympäristöön

Voin olla oma itseni

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Helsinki
Liikevaihto (€):6,125,000
Liiketulos (€):541,000
Kasvu-%:52,77
Henkilöstöluokka: 20 - 49 henkilöä
Henkilöstömäärä:
Menestyjäpisteet:74/100
Toimiala:Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi
Tilikausi: 12/2018
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
4.3

Arvio

Nykyinen työntekijä

13.03.2019
Yritys on voimakkaasti kasvava, mikä on taloudellisesti hyvä asia, mutta aiheuttaa myös kasvukipuja. Organisaation muuttuva rakenne vaikuttaa sekä positiivisesti että negatiivisesti, joten oman paikkansa löytäminen voi olla vaikeaa. Usein itsestä kiinni minkälaiseksi roolinsa rakentaa, mikä on lähtökohtaisesti hyvä mutta voi aiheuttaa myös vaikeuksia itsensä kehittämiseksi. Esimiesroolit ovat muuttuvia ja organisaation koko rakenne on matala, mikä tekee asioista joustavaa mutta epävarmaa. Työyhteisö on erittäin helposti lähestyttävä ja kollegat auttavaisia. Asetetut tavoitteet ovat usein abstrakteja, mikä aiheuttaa jossain määrin epävarmuutta odotuksista. Tiedon kulku on pääsääntöisesti avointa, mutta joskus ylimmän johdon toimet hoidetaan liian pienessä piirissä.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut