EMU Growth Partners Oy

EMU Growth Partners Oy työnantajana

Yhtiön toimialana on kirjapito- ja tilinpäätöspalvelut, liikkeenjohdon konsultointi- ja laskentapalvelut, laki- ja yritysneuvontapalvelut sekä tietojärjestelmien myynti ja markkinointi. Emujen maahantuonti, tarhaus ja kasvatus. Yhtiö voi toimintaansa varten omistaa ja hallita osakkeita, osuuksia ja kiinteistöjä sekä käydä niillä kauppaa ja vuokrata niitä.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: työn ja vapaa-ajan suhde, mahdollisuus itsensä kehittämiseen ja avoin tiedonkulkuYrityksen arvosana työpaikkana on 3.3/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä EMU Growth Partners Oy? Jätä arvio työpaikastasi!

3.3

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen EMU Growth Partners Oy työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Työn ja vapaa-ajan suhde

Mahdollisuus itsensä kehittämiseen

Avoin tiedonkulku

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Helsinki
Liikevaihto (€):3,233,000
Liiketulos (€):150,000
Kasvu-%:30,7
Henkilöstöluokka: 50 - 99 henkilöä
Henkilöstömäärä:35
Menestyjäpisteet:42/100
Toimiala:Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu
Tilikausi: 12/2018
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
3.3

Arvio

19.11.2019
EMU on ollut vuosia kasvuyritysten tilitoimisto, ja välillä tuo on näkynyt myös toimiston arjessa. Tämän takia EMUssa on tehty töitä työntekijöiden viihtyvyyden ja jaksamisen eteen, ja yrityksen edut (kuten ilmainen HKL:n matkalippu) ovat erittäin kilpailukykyisiä alalle. Tilitoimistoalan tavoin työ on kuormittavaa ja vaihtelevaa. Eri tiimeillä on eri asiakkuuksia, mutta työnkierron ansiosta on mahdollista tehdä eri tyyppisiä asiakkuuksia ja toimeksiantoja. Alan ongelma on se, että lainsäädäntö ja tietotekniset välineet muuttuvat nopeasti ( ja vaihtelevat asiakkaittain ) mikä lisää stressaavuutta ja ylimääräistä haastetta - näistä on onneksi pidetty sisäistä koulutusta. Palkka on keskimäärin normaalilla tasolla työkokemuksesta riippuen mutta itse olisin toivonut "laskutuslisäpalkkiota". Etätyö on mahdollista, ja yritys on vienyt työntekijänsä myös ulkomaille etätöihin. Mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit, joilta on voinut aina kysyä.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut