Eltel Networks Oy

Eltel Networks Oy työnantajana

Yhtiö toimii kotimaassa ja ulkomailla energian ja tietoliikenteen infrastruktuuritoimialalla. Toiminta kattaa suunnittelun, rakentamisen, rakennuttamisen, urakoinnin, asentamisen ja valmistuksen sekä huolto-, käyttö- ja ylläpitopalvelut esim. seuraavilla tuotealueilla: sähkön ja energian siirto- ja jakeluverkot sekä tuotantolaitokset ja näihin liittyvät rakennukset, rakennelmat ja laitteet sekä ohjausjärjestelmät, tiedonsiirtoverkot ja laitteistot sekä niihin liittyvät rakennukset, rakennelmat ja laitteet sekä ohjausjärjestelmät, liikenteen valvonta-, ohjaus- ja turvajärjestelmät sekä kaikki liikenteeseen liittyvä rakentamistoiminta. Yhtiö voi lisäksi harjoittaa em. liittyvää laitteiden, rakenteiden ja rakennelmien kauppaa sekä vienti- ja maahantuonti liiketoimintaa ja konsultointia. Yhtiö voi omistaa ja hallita kiinteistöjä, osakkeita ja osuuksia.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: viihtyisät toimitilat ja laadukkaat työvälineet, itseohjautuvuus ja vapaus, ja vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumattaYrityksen arvosana työpaikkana on 1.7/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä Eltel Networks Oy? Jätä arvio työpaikastasi!

1.7

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen Eltel Networks Oy työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Viihtyisät toimitilat ja laadukkaat työvälineet

Itseohjautuvuus ja vapaus

Vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Espoo
Liikevaihto (€):242,090,000
Liiketulos (€):760,000
Kasvu-%:-13,67
Henkilöstöluokka: Yli 1000 henkilöä
Henkilöstömäärä:1187
Menestyjäpisteet:22/100
Toimiala:Muu muualla luokittelematon erikoistunut rakennustoiminta
Tilikausi: 12/2018
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
1.2

Arvio

07.04.2021
Kokemukseni kyseisessä puljussa työskentelystä mobiiliverkkoasentajana / harjoittelijana täysin ala-arvoinen. Vaikutti , että etsivät vain ilmaista kantajaa. Firmaa ei kiinnostanut yhtään opastaa työhön. Työnjohto täysin pihalla mitä kentällä tapahtuu. Hr puoli / päälliköt lupailevat kaikkea kivaa, mutta todellisuudessa työ oli lähinnä kaman kantamista. Harjoittelun päätyttyä ei saanut edes tietää ollaanko nyt edes tekemässä työsopimusta. Ilman toistuvia kyselyitä varmaan odottaisin vielä nytkin tietoa siitä. Palautetta harjoittelujaksolta ei meinannut saada monista kyselyistä huolimatta. Työnjohtaja ei ollut edes tietoinen koko koulutuksen vastuuhenkilöstä yrityksessä... Vinkkini kaikille tänne asentajaksi hakeville : välttäkää kun ruttoa !
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut
1.7

Arvio

22.09.2020
Erittäin sukupuolirasistinen työpaikka. Jos pyydetään palkankorotusta niin turha toivoa. Minimi palkoilla mennään ja työntekijää ei arvosteta lainkaan. Liiton kautta sai nostettua palkkaluokaan, mutta leikkasivat samalla henkilökohtiasenlisän. Joten turha korotus. Tästä ei myöskään mainittu vaan yllätys oli seuraavassa palkkakuitissa. Kaikkia turvallisuusasioita ei noudateta ja mikäli työnantaja näin vaatii saapi varoituksen. Ainoa hyvä puoli on työkaverit. Esimies työskentely todella huonoa, suurimmalla osalla ei mitään koulutusta siihen, pelkkää oman egon pönkitystä. Tietoja pimitetään, mutta silti kaiken pitäisi olla valmista päivässä. Ikävät asiat, jotka menevät HR:ään asti kuopataan ja piilotetaan mahdollisimman nopeasti. Mikäli olet omien etujen puolella saat todennäköisemmin potkut.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut