Elenia

Elenia työnantajana

Elenia on Suomen toiseksi suurin sähköverkkoyhtiö ja energia-alan palveluntuottaja. Teemme pitkäjänteistä ja vastuullista jakeluverkkomme kehitystyötä, jotta varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen sähkön jakelun ja arjen sujumisen. Sähköverkkomme sijaitsee yli sadan kunnan alueella kuudessa eri maakunnassa. Verkkoliiketoiminnan lisäksi olemme energia-alan palvelutuottaja. Tuotamme eri asiakasyrityksille monipuolisia energia-alan palveluita sekä asiakaspalvelua ohjelmistorobotiikkaa hyödyntäen. Me välitämme henkilöstömme sekä kumppaniemme ja asiakkaidemme arjen sujumisesta!

Suunnittelemme tekemisessämme jo huomista. Visiomme on olla vastuullisin energiapalveluiden ja -markkinoiden uudistaja. Panostamme myös seuraavan sukupolven älykkääseen sähkönmittaukseen ja rakennamme Elenia Kuitu -valokuituverkkoa sähköverkon maakaapeloinnin yhteydessä.

Yhteiset arvot luovat perustan kaikelle tekemisellemme. Asiakas virittää meidät tavoittelemaan uusia tapoja palvella ja kehittää toimintaamme. Pidämme sen, minkä lupaamme. Rohkeus uudistua vie eteenpäin. Teemme töitä nykyaikaisilla järjestelmillä, panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä olemme savuton ja päihteetön työpaikka.

Työskenteletkö sinä yrityksessä Elenia? Jätä arvio työpaikastasi!

0.0

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen Elenia työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Tampere
Liikevaihto (€):349,734,000
Liiketulos (€):106,535,000
Kasvu-%:3,23
Henkilöstöluokka: 250 - 499 henkilöä
Henkilöstömäärä:332
Menestyjäpisteet:26/100
Toimiala:Sähkön siirto
Tilikausi: 12/2018
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut

Yrityksestä ei ole vielä sanallisia arvioita. Ole ensimmäinen joka arvioi tämän yrityksen!

Facebook

Facebook

Twitter

Twitter

Instagram

Instagram