DS Smith Packaging Finland Oy

DS Smith Packaging Finland Oy työnantajana

Toimiala: Yhtiön toimialana on aaltopahvi-, kartonki- ja solumuovituotteiden, pakkauskoneiden ja -järjestelmien, kirjapaino- ja kirjansitomoalaan kuuluvien töiden tuonti, valmistus ja myynti. Yhtiölllä on oikeus omistaa kaikenlaista kiinteää omaisuutta samoin kuin osakkeita ja osuuksia kotimaisissa ja ulkomaisissa teollisuus- ja liikeyrityksissä.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: kiinnostavat tuotteet ja palvelutYrityksen arvosana työpaikkana on 2.3/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä DS Smith Packaging Finland Oy? Jätä arvio työpaikastasi!

2.3

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen DS Smith Packaging Finland Oy työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Kiinnostavat tuotteet ja palvelut

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Tampere
Liikevaihto (€):60,291,000
Liiketulos (€):2,187,000
Kasvu-%:7,34
Henkilöstöluokka: 250 - 499 henkilöä
Henkilöstömäärä:209
Menestyjäpisteet:65/100
Toimiala:Aaltopahvin sekä paperi- ja kartonkipakkausten valmistus
Tilikausi: 4/2019
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
2.3

Arvio

Nykyinen työntekijä

15.09.2020
Ainoat positiiviset puolet ovat hyvä palkkataso, mahdollisuus pitkään työuraan ja muutamat mukavat työkaverit. Negatiivisia puolia löytyykin sitten iso liuta: perehdytys heikkoa, johtaminen ala-arvoista, työilmapiiri todella myrkyllinen ja suurin osa työntekijöistä on kyynistyneitä ja uupuneita. Työntekijät puhuvat toisistaan pahaa selän takana, myrkyttävät nopeasti uusienkin työntekijöiden mielen ja käyttäytyvät kuin lastentarhassa. Talon järjestelmät ja prosessit on aikansa eläneitä, mikä turhauttaa työntekijöitä ja ajaa pois talosta varsinkin nuoret juuri taloon tulleet. Ovi käy vähän väliä, kun porukkaa lähtee ja uusia rekrytään tilalle. Työntekijöiden hyvinvoinnista ei huolehdita, kaikki ylimääräinen on karsittu muka kustannussyistä. Säännöllisin väliajoin teetetään turhanpäiväisiä työhyvinvointikyselyitä, joista ei ole mitään hyötyä, kun kukaan ei niiden pohjalta tee mitään muutoksia talossa. Taloon keksitään koko ajan vain uusia ja monimutkaisempia systeemejä, ja suunnittelematt
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut