Disne Oy

Disne Oy työnantajana

Yhtiön toimialana on rakennustekninen piirtäminen ja uudis- sekä korjausrakentaminen, maanrakennus, rakennus- sekä yleiset siivousalan työt sekä tarvikkeiden myynti ja konsultointi, kiinteistöhuolto, ajoneuvojen ja koneiden huolto sekä maahantuonti. Yhtiön toimialana on myös asunto-osakkeiden, kiinteistöjen ja arvopapereiden ostaminen, omistaminen ja myyminen sekä huoneistojen ja kiinteistöjen vuokraustoiminta. Erilaiset markkinointi ja mainospalvelut, erilaiset tietojärjestelmäpalvelut ja yritystoimintojen kehittämispalvelut sekä yllä mainittujen tehtävien konsultointi. Metsätalous: metsänhoito, puunkorjuu, luonnon tuotteiden keruu (pl. polttopuu), metsätaloutta palveleva toiminta, raakapuun jatkojalostus, kuten sahaus ja höyläys, metsäteiden rakentmainen ja perusparannus, metsätalouskoneiden korjaus, metsätalouden koneiden vuokraus ilman käyttäjää. Maatalous: maatalousmaan pitäminen viljelykelpoisena, kasvinviljelyn tukipalvelut, maatilamatkailu, maisemointi, istutus, puistojen, urheilualueiden ja muiden viheralueiden rakentaminen. Turvajärjestelmien, kuten murto- ja palohälyttimien asennus rakentamisen yhteydessä. Lukkoseppä- ja avainliikkeet. Turvallisuusjärjestelyihin liittyvä konsultointi. Turvallisuusjärjestelmät. Avainten kopiointi.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: mahdollisuus itsensä kehittämiseenYrityksen arvosana työpaikkana on 1.2/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä Disne Oy? Jätä arvio työpaikastasi!

1.2

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen Disne Oy työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Mahdollisuus itsensä kehittämiseen

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Turku
Liikevaihto (€):2,827,000
Liiketulos (€):42,000
Kasvu-%:-23,1
Henkilöstöluokka: 20 - 49 henkilöä
Henkilöstömäärä:
Menestyjäpisteet:23/100
Toimiala:Rakennetekninen palvelu
Tilikausi: 5/2019
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
1.2

Arvio

29.05.2021
Työntekijää pidetään tyhmänä ja helposti ohjailtavana.. Ei arvostusta ei kiitosta. Lopputilin jättivät maksamatta. Asiakkaita yritetään huijata kaikin tavoin. En suosittele itseään arvostavalle ihmiselle työpaikkana.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut