Demos Helsinki oy

Demos Helsinki oy työnantajana

Yhtiö toimii herättääkseen keskustelua yhteiskunnan haasteista ja muutostarpeista ja edistääkseen yhteiskunnan muuttumista tasa-arvoisemmaksi sekä kestävää kehitystä ja avointa yhteiskuntaa tukevaksi. Yhtiön toimialana on edellä mainittuja periaatteita noudattaen: Päätoimiala 70220 muu liikkeenjohdon konsultointi. Lisäksi listataan seuraava toiminta, joka ei kuulu edellä mainittuun pääluokkaan: Liikkeenjohdon konsultointi, yhteisöllisen ideoinnin mahdollistaminen, tieteellisen tiedon tuottaminen ja kehittäminen, konsultointi ympäristöä, agronomiaa ja maatalousekonomiaa, turvallisuutta yms. koskevissa asioissa, suhdetoiminta ja viestintä, markkinoinnin suunnittelu, valmistus, markkinointi, myynti, huolto, ylläpito ja maahantuonti, markkinatutkimus, informaation tuottaminen, koulutus, tapahtumajärjestäminen, osakkeiden ja kiinteistöjen omistus, arvopaperikaupan harjoitus, holding-, sijoitus-, kehitys-ja rahoitusyhtiönä sekä konsernielinyhtiönä toimiminen, palvelu- ja tuotekehitys, palvelumuotoilu, arkkitehtipalvelut, asuntojen ja toimistotilan vuokraus ja isännöinti, fasilitointi ja muut yhteiskehittämisen menetelmät, tietokoneohjelmistojen ja laskentasysteemien suunnittelu, tekniset palvelut. Yhtiö voi omistaa arvopapereita ja kiinteistöjä ja harjoittaa arvopaperikauppaa sekä huolehtia kokonaan tai osittain omistamiensa samoin kuin muiden yhtiöiden liiketoiminnan organisoinnista, rahoituksesta, markkinoinnista, henkilöstöpalveluista sekä muista yhteisistä tehtävistä.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: työn ja vapaa-ajan suhde, mahdollisuus itsensä kehittämiseen ja avoin tiedonkulkuYrityksen arvosana työpaikkana on 4.0/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä Demos Helsinki oy? Jätä arvio työpaikastasi!

4.0

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen Demos Helsinki oy työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Työn ja vapaa-ajan suhde

Mahdollisuus itsensä kehittämiseen

Avoin tiedonkulku

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Helsinki
Liikevaihto (€):1,355,000
Liiketulos (€):53,000
Kasvu-%:
Henkilöstöluokka: 20 - 49 henkilöä
Henkilöstömäärä:25
Menestyjäpisteet:54/100
Toimiala:Yhtiö toimii herättääkseen keskustelua yhteiskunnan haasteista ja muutostarpeista ja edistääkseen yhteiskunnan muuttumista tasa-arvoisemmaksi sekä kestävää kehitystä ja avointa yhteiskuntaa tukevaksi. Yhtiön toimialana on edellä mainittuja periaatteita noudattaen: Päätoimiala 70220 muu liikkeenjohdon konsultointi. Lisäksi listataan seuraava toiminta, joka ei kuulu edellä mainittuun pääluokkaan: Liikkeenjohdon konsultointi, yhteisöllisen ideoinnin mahdollistaminen, tieteellisen tiedon tuottaminen ja kehittäminen, konsultointi ympäristöä, agronomiaa ja maatalousekonomiaa, turvallisuutta yms. koskevissa asioissa, suhdetoiminta ja viestintä, markkinoinnin suunnittelu, valmistus, markkinointi, myynti, huolto, ylläpito ja maahantuonti, markkinatutkimus, informaation tuottaminen, koulutus, tapahtumajärjestäminen, osakkeiden ja kiinteistöjen omistus, arvopaperikaupan harjoitus, holding-, sijoitus-, kehitys-ja rahoitusyhtiönä sekä konsernielinyhtiönä toimiminen, palvelu- ja tuotekehitys, palvelumuotoilu, arkkitehtipalvelut, asuntojen ja toimistotilan vuokraus ja isännöinti, fasilitointi ja muut yhteiskehittämisen menetelmät, tietokoneohjelmistojen ja laskentasysteemien suunnittelu, tekniset palvelut. Yhtiö voi omistaa arvopapereita ja kiinteistöjä ja harjoittaa arvopaperikauppaa sekä huolehtia kokonaan tai osittain omistamiensa samoin kuin muiden yhtiöiden liiketoiminnan organisoinnista, rahoituksesta, markkinoinnista, henkilöstöpalveluista sekä muista yhteisistä tehtävistä.
Tilikausi: 12/2018
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut