Caverion Oyj

Caverion Oyj työnantajana

Yhtiön toimialana on kiinteistötekniikkaan, teollisuuden prosesseihin, sähkön jakeluun, tele- ja datayhteyksiin, automatioon, energianhallintaan, uusiutuvan energian tuotantoon ja varastointiin, turvapalveluliiketoimintaan ja kunnallistekniikkaan liittyvä konsultointi-, tutkimus-, suunnittelu-, valmistus- ja asennustoiminta sekä edellä mainittuihin liittyvä huolto- ja kunnossapitoliiketoiminta kotimaassa ja ulkomailla. Yhtiö tarjoaa kiinteistöjen käyttösuunnitelmien laatimista, kiinteistöjen teknisen käytön ja kunnossapidon hoitoa ja valvontaa, kiinteistöalan koneiden, laitteiden ja teknisten järjestelmien huolto- ja tarkastuspalvelua sekä muita kiinteistön pitoon ja huoltoon, energiapalveluihin, korjausrakentamiseen sekä isännöintiin ja kiinteistön- ja asunnonvälityspalveluun sekä kiinteistöjen vuokraustoimintaan ja vartiointiliiketoimintaan liittyviä palveluja kotimaassa ja ulkomailla. Yhtiö voi harjoittaa toimialansa mukaista toimintaa välittömästi yhtiön toimesta ja/tai tytär- ja osakkuusyhteisöjen ja yhteisyritysten välityksellä. Yhtiö tarjoaa emoyhtiönä palveluita konsernin hallinnon, henkilöstöasioiden, rahoituksen, talouden, laki- ja veroasioiden, sijoittajasuhteiden ja viestinnän sekä muiden yhteisten palvelujen alueilla.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: mahdollisuus itsensä kehittämiseen, viihtyisät toimitilat ja laadukkaat työvälineet, ja vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumattaYrityksen arvosana työpaikkana on 3.2/5.0 ja yrityksestä on jätetty 75 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä Caverion Oyj? Jätä arvio työpaikastasi!

3.2

Yhteensä 75 arviota

Yrityksen Caverion Oyj työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Mahdollisuus itsensä kehittämiseen

Viihtyisät toimitilat ja laadukkaat työvälineet

Vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Vantaa
Liikevaihto (€):2,204,100,000
Liiketulos (€):17,000,000
Kasvu-%:-3,15
Henkilöstöluokka: Yli 1000 henkilöä
Henkilöstömäärä:16607
Menestyjäpisteet:19/100
Toimiala:Kone- ja prosessisuunnittelu
Tilikausi: 12/2018
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
2.7

Arvio

Nykyinen työntekijä

09.05.2019
Positiivista on vastuullisuuden arvostamisen ja vastuun antamisen kulttuuri. Uudistumisen halu on korkealla ja se nostattaa innostusta ja odotuksia. Korkeaa perinteistäkin ammattiosaamista arvostetaan. Negatiivista on tiukat ja osin toimimattomat sisäiset toimintaohjeet ja päätöksentekorajat. Toiminnan fokus on ajoittain hukassa tai se muuttuu ylimmän johdon kulloisenkin arvion mukaan - rajallinen sisäinen viestintä ei paranna tätä. Ihmisten jaksamisessa ja todellisessa arvostamisessa on kehittämisen tarvetta.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut