Business Finland Oy

Business Finland Oy työnantajana

Yhtiön toimialana on neuvonta-, palvelu-, tiedotus-, tutkimus- rahoitus- sekä julkaisutoiminnan harjoittaminen. Yhtiön tehtävänä on erityisesti: – innovaatioiden ja uuden teknologian kehittämistä ja kaupallista hyödyntämistä koskevien yritysten kyvykkyyksien edistäminen sekä uusien innovatiivisten yritysten ja liiketoimintojen syntymisen edistäminen, – elinkeinoelämän uudistumista tukevan tutkimus- ja kehitystoiminnan edistäminen, – yritysten keskinäisen sekä niiden ja julkisyhteisöjen ja julkisten tutkimusorganisaatioiden välisen yhteistyön edistäminen, – suomalaisten yritysten ja tutkimuksen kansainvälistymisen ja viennin kasvun sekä yritysten kansainväliseen liiketoimintaan liittyvän osaamisen edistäminen, – ulkomaisten investointien ja pääomasijoitusten Suomeen kohdistamisen edistäminen sekä – ulkomailta Suomeen suuntautuvan matkailun kasvun ja kehittämisen edistäminen. Yhtiö voi omistaa ja hallita osakkeita, yhtiöosuuksia ja niitä vastaavia osuuksia eri yhtiömuodossa toimivissa yhteisöissä sekä muita arvopapereita ja kiinteää omaisuutta. Yhtiö voi toimialansa puitteissa ostaa ja myydä kiinteää omaisuutta ja arvopapereita.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: kiinnostavat tuotteet ja palvelut, voin olla oma itseni ja viihtyisät toimitilat ja laadukkaat työvälineetYrityksen arvosana työpaikkana on 4.3/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä Business Finland Oy? Jätä arvio työpaikastasi!

4.3

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen Business Finland Oy työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Kiinnostavat tuotteet ja palvelut

Voin olla oma itseni

Viihtyisät toimitilat ja laadukkaat työvälineet

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Helsinki
Liikevaihto (€):8,827,000
Liiketulos (€):2,254,000
Kasvu-%:5,2
Henkilöstöluokka: 500 - 999 henkilöä
Henkilöstömäärä:303
Menestyjäpisteet:55/100
Toimiala:Muu liikkeenjohdon konsultointi
Tilikausi: 12/2018
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
4.3

Arvio

09.03.2019
Business Finland on yllättävän näppärä ollakseen niinkin iso toimija. Toimitilat uudet ja hienot. Työyhteisössä varmasti verkostoituu yli rajojen. Erityisen hienoa hedelmäpäivä ja kahvikoneet. Kansainvälisyyden vuoksi työkielenä englanti. Aikaisemmin vuokratyön käyttö toi vähän eripuraa. Myös määräaikaisia työsuhteita jonkin verran hankerahoitusten vuoksi.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut