Bisnode Finland Oy

Bisnode Finland Oy työnantajana

Yhtiön toimialana on yritystietojen keräys, myynti ja välittäminen, yritysten automaattinen maksujen perintä- ja luottotietopalvelut: raporttien tuottaminen, välittäminen ja myynti, tietopankkitoiminta: yritys- ja yksityishenkilötietojen keräys, ylläpito, välittäminen ja myynti, suoramarkkinointipalvelut, työvoimanvuokrauspalvelut, IT-, taloushallinto- ja puhelinvaihdepalvelujen myynti ja markkinointi, mainostilan myynti, GSM-, WAP- ja Internet-sisältöpalvelujen tuottaminen sekä em. palvelujen myynti ja markkinointi, ulkoistamispalvelujen myynti ja markkinointi, kiinteistöjen ja osakehuoneistojen omistus, hallinta, myynti ja vuokraus, julkaisutoiminta, telemarkkinointi- ja operointi, koulutus- ja konsultointipalvelut, sähköisen tiedon ostaminen, tuottaminen ja jälleenmyynti sähköisessä muodossa sekä tietokantajulkaiseminen verkossa.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: työn ja vapaa-ajan suhde, voin olla oma itseni ja itseohjautuvuus ja vapausYrityksen arvosana työpaikkana on 4.2/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä Bisnode Finland Oy? Jätä arvio työpaikastasi!

4.2

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen Bisnode Finland Oy työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Työn ja vapaa-ajan suhde

Voin olla oma itseni

Itseohjautuvuus ja vapaus

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Helsinki
Liikevaihto (€):20,617,000
Liiketulos (€):2,589,000
Kasvu-%:4,9
Henkilöstöluokka: 50 - 99 henkilöä
Henkilöstömäärä:97
Menestyjäpisteet:63/100
Toimiala:Perintä- ja luottotietopalvelut
Tilikausi: 12/2018
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
4.2

Arvio

Nykyinen työntekijä

25.03.2019
Yrityksessä pidetään henkilöstön fyysisestä hyvinvoinnista hyvin huolta.Työkaverit ovat pääsääntöisesti mukavia ja henkilöstön yhteiset tapahtumat ovat olleet mukavia ja hyvin rentoja. Työtilat ovat modernit ja ergonomiset ja sijainti hyvien kulkuyhteyksien varrella on hyvä. Työterveyshuolto on parempi kuin keskitasoa.Tuotteet ovat mielenkiintoiset ja tulevaisuudennäkymät ovat hyvät. Ilmapiiri on rento ja ei niin muodollinen. Ihmiset käyttäytyvät hyvin toisiaan kohtaan. Valitettavasti kiire haittaa esimiehiä ja päätöksenteko välillä jopa hidasta, kun ei ole riittäviä valtuuksia.Esimiesten suorassa ja selkeässä kommunikoinnissa vielä kehittymisen varaa.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut