Berggren Oy

Berggren Oy työnantajana

Päätoimiala: Lakiasiainpalvelut, patenttitoimistot. Yhtiön toimialana on lakiasiain- ja patenttitoimistopalvelut. Yhtiö harjoittaa asiamiespalveluita sekä koulutusta ja konsultointia kotimaassa ja kansainvälisesti eri oikeuden aloilla erikoisalana teollisoikeudelliset ja markkinaoikeudelliset palvelut sekä tekijänoikeuksiin ja verkkotunnusoikeuteen liittyvät palvelut. Lisäksi yhtiön toimialana on kääntäminen ja tulkkauspalvelut, tekniseen piirtämiseen, lisenssisopimuksiin sekä immateriaalioikeuksien luomiseen ja taloudelliseen hyödyntämiseen liittyvät palvelut. Yhtiön toimialana ovat edellisten lisäksi myös ohjelmisto- ja tietokanta palvelut, tietotekniikkaan liittyvä koulutus-, konsultointi- ja kehitystyö sekä muu siihen liittyvä toiminta, tietopalvelutoiminta, sekä muut lainopilliset palvelut liike-elämälle. Edellä mainittujen palveluiden lisäksi yritys voi harjoittaa sijoitustoimintaa, arvopaperikauppaa sekä osakkeiden ja kiinteistöjen vuokrausta ja kauppaa sekä omistaa ja hallita arvopapereita, osakkeita, kiinteistöjä ja muuta omaisuutta.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta, vaikutusmahdollisuudet omaan työhön ja työympäristöön, ja kiinnostavat tuotteet ja palvelutYrityksen arvosana työpaikkana on 5.0/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä Berggren Oy? Jätä arvio työpaikastasi!

5.0

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen Berggren Oy työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta

Vaikutusmahdollisuudet omaan työhön ja työympäristöön

Kiinnostavat tuotteet ja palvelut

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Helsinki
Liikevaihto (€):29,422,000
Liiketulos (€):2,637,000
Kasvu-%:-3,8
Henkilöstöluokka: 100 - 249 henkilöä
Henkilöstömäärä:161
Menestyjäpisteet:54/100
Toimiala:Patenttitoimistot
Tilikausi: 12/2018
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
5.0

Arvio

Nykyinen työntekijä

13.10.2019
Asiantuntijoiden ammattitaito ja asenne on timantinkovaa. Yhtiö on onnistunut luomaan organisaation, jossa yksittäisten asiantuntijoiden osaamiset onnistuneesti yhdistetään, puhalletaan yhteen hiileen ja asiakas hyötyy. Tässä muut alan toimijat eivät ole onnistuneet.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut