Atos IT Solutions and Services Oy

Atos IT Solutions and Services Oy työnantajana

Yhtiön toimialana on informaatioteknologian ja tietojenkäsittelyalan neuvonta-, ylläpito-, hallinnointi-, koulutus-, tuki- ja ulkoistuspalvelut sekä muut niihin liittyvät tehtävät. Yhtiön toimialaan kuuluu myös informaatioteknologian ja tietojenkäsittelyalan ohjelmistojen, laitteiden ja järjestelmien suunnittelu, valmistaminen, tuonti, myynti, vuokraus, korjaus ja huolto sekä operointi. Yhtiön toimialaan kuuluu myös (a) teollisten tuotteiden valmistus, markkinointi ja myyminen televiestintäalalla ja siihen liittyvillä teknologian aloilla mukaan lukien tutkimus ja tuotekehitys, (b) yritysten ja julkishallinnon televiestintäalaan sekä siihen liittyvien teknologioiden asiakaskohtaisten ja toimialakohtaisten järjestelmien, ratkaisujen ja laitteiden suunnittelu, jakelu, kaupan pitäminen ja tilaaminen, (c) konsultointi-, hallinto-, koulutus-, ylläpito-, tuki- ja korjauspalveluiden sekä muiden liiketoiminnan harjoittamiseen liittyvien televiestintäpalveluiden tarjoaminen, (d) mihin tahansa muunlaiseen liiketoimintaan ryhtyminen ja kaikkiin muihin toimenpiteisiin ryhtyminen, jotka liittyvät yhtiön edellä mainittuihin pääliiketoiminta-alueisiin ja ovat suorasti tai epäsuorasti hyödyllisiä niiden edistämisessä. Yhtiö voi harjoittaa myös muuta tähän liittyvää liiketoimintaa mukaan lukien edellä mainittujen palvelujen ja tuotteiden tarjoaminen muille konserniyhtiöille. Yhtiö voi lisäksi omistaa ja hallita kiinteistöjä, osakkeita, osuuksia ja muita arvopapereita, käydä näillä kauppaa sekä harjoittaa muuta sijoitustoimintaa niin Suomessa kuin ulkomailla.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta, voin olla oma itseni ja työn ja vapaa-ajan suhdeYrityksen arvosana työpaikkana on 2.3/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä Atos IT Solutions and Services Oy? Jätä arvio työpaikastasi!

2.3

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen Atos IT Solutions and Services Oy työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta

Voin olla oma itseni

Työn ja vapaa-ajan suhde

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Espoo
Liikevaihto (€):40,595,000
Liiketulos (€):-3,987,000
Kasvu-%:33,23
Henkilöstöluokka: 50 - 99 henkilöä
Henkilöstömäärä:138
Menestyjäpisteet:19/100
Toimiala:Tietojenkäsittelyn ja laitteistojen käyttö- ja hallintapalvelut
Tilikausi: 12/2018
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
2.8

Arvio

Nykyinen työntekijä

15.03.2019
Palkat kohdillaan, kai? Hyvät työterveyspalvelut. Byrokraattinen, vie liikaa voimavaroja. Jatkuvat säästöt. Tulevaisuus ei näytä hyvältä.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut