Altia Oyj

Altia Oyj työnantajana

etyylialkoholin valmistus käymisteitse,Yhtiön toimialana on harjoittaa itse tai konserniyhtiöidensä kautta 1. alkoholijuomien ja alkoholipohjaisten tuotteiden valmistusta, maahantuontia ja myyntiä, 2. muiden juomien valmistusta, maahantuontia ja myyntiä, 3. etanolin ja etanolipohjaisten tuotteiden valmistusta, maahantuontia ja myyntiä, 4. muiden bioteknisten ja teknokemiallisten tuotteiden valmistusta ja myyntiä, 5. maatalouspohjaisten elintarvikkeiden ja rehuraaka-aineiden valmistusta ja myyntiä, 6. uudistuvista luonnonvaroista valmistettavien tuotteiden valmistusta ja myyntiä, 7. näihin toimialoihin liittyvää koulutustoimintaa sekä teknologian ja suunnittelu- ja laboratoriopalvelujen myyntiä. Yhtiö voi omistaa ja hallita kiinteistöjä ja arvopapereita.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: kiinnostavat tuotteet ja palvelut, työn ja vapaa-ajan suhde, ja viihtyisät toimitilat ja laadukkaat työvälineetYrityksen arvosana työpaikkana on 3.3/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä Altia Oyj? Jätä arvio työpaikastasi!

3.3

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen Altia Oyj työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Kiinnostavat tuotteet ja palvelut

Työn ja vapaa-ajan suhde

Viihtyisät toimitilat ja laadukkaat työvälineet

Yrityksen taloustiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Helsinki
Liikevaihto (€):357,300,000
Liiketulos (€):25,700,000
Kasvu-%:-0,47
Henkilöstöluokka: 500 - 999 henkilöä
Henkilöstömäärä:718
Menestyjäpisteet:50/100
Toimiala:Alkoholijuomien tislaus ja sekoittaminen
Tilikausi: 12/2018
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut
4.7

Arvio

Nykyinen työntekijä

23.03.2020
Altia panostaa vahvasti työturvallisuuteen, vastuullisuuteen ja ympäristöasioihin. Altialla on vahva kehittämisen ja tekemisen kulttuuri ja jos jollain on kuvitelma pölyttyneestä, vanhanaikaisesta valtionyhtiöstä niin sen suhteen tulija yllättyy varmasti kuinka nykyaikainen yritys Altia on kaikin puolin. Henkilöstöhallinnon ja palkitsemisen haasteena tuntuu olevan se että tuotannon työntekijöitä on koko henkilöstöön suhteessa aika paljon. Tästä syystä toimihenkilöille on tasapuolisuuden nimissä vaikea antaa innovatiivisia, nykyaikaisia ja houkuttelevia etuja joita esimerkiksi Ruoholahdessa olevan pääkonttorin lähialueiden kilpailevat toimistot omille tekijöilleen antavat. Tehdastyöntekijälle Altia on paikallisillä tasoilla (Suomessa Koskenkorva & Rajamäki) erittäin hyvä ja haluttu työnantaja.
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut