A-Insinöörit Oy

A-Insinöörit Oy työnantajana

A-Insinöörit on ennakkoluuloton, suomalainen rakennusalan suunnittelu- ja konsulttitalo. Tehtävämme on auttaa asiakkaita onnistumaan rakentamisen hankkeissa. Yli 700 hengen luova ja luotettu asiantuntijajoukko tekee töitä innostavissa rakennuttamisen, rakennesuunnittelun ja yhdyskunta- ja ympäristörakentamisen hankkeissa 10 toimipisteessä Suomessa ja kansainvälisesti. A-Insinöörit – ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa.

AINS Group is a Finnish company that paves the way in construction engineering and consulting work. Our mission is to help our customers succeed in their building projects. Our 700-strong team of experts engages in interesting and inspiring projects in the fields of construction management, structural engineering, and infrastructure construction in Finland and abroad. AINS Group – your team for better and bolder construction.

Yrityksen työntekijät ovat arvostaneet seuraavia työnantajan ominaisuuksia: voin olla oma itseni, viihtyisät toimitilat ja laadukkaat työvälineet, ja itseohjautuvuus ja vapausYrityksen arvosana työpaikkana on 5.0/5.0 ja yrityksestä on jätetty alle 5 arviota.

Työskenteletkö sinä yrityksessä A-Insinöörit Oy? Jätä arvio työpaikastasi!

5.0

Yhteensä
alle 5 arviota

Yrityksen A-Insinöörit Oy työnantaja-arvosana

Mistä on kyse
Tulevaisuudennäkymät ja uudistumiskyky
Yrityksen vastuullisuus
Turvallinen toimintakulttuuri
Johtaminen ja esimiestyö
Kollegat ja työyhteisö
Palkka ja edut

Yritykselle ominaista

Mistä on kyse

Voin olla oma itseni

Viihtyisät toimitilat ja laadukkaat työvälineet

Itseohjautuvuus ja vapaus

Yleistiedot

Mistä on kyse
Kotipaikka:Tampere
Toimiala:Rakennuttaminen ja rakennushankkeiden kehittäminen
Lähde: Alma Talent Tietopalvelut