Tunto – Läpinäkyvä totuus työpaikoista

4.3.2019

Tulevaisuuden työelämässä odotukset yrityksiä kohtaan muuttuvat ja läpinäkyvyydestä tulee välttämättömyys niin tuotteissa, palveluissa kuin työnantajien toiminnassa.

Tavoitteenamme on edistää työelämän läpinäkyvyyttä ja vahvistaa positiivista muutosta – työntekijöiden on helpompi löytää arvoihinsa sopiva työnantaja. Työnantajille palvelu on mahdollisuus saada yrityskulttuurinsa sopivia työnhakijoita sekä arvokasta tietoa työnantajamielikuvastaan.

Tuntoa voisi hyvin kuvailla ”työpaikkojen Tripadvisoriksi”. Tuomme vertaisarvioinnit suomalaisista työpaikoista kaikkien saataville. Kuka tahansa yrityksen entinen tai nykyinen työntekijä voi nyt jättää oman arvionsa yrityksestä työnantajana.

Yritysten arviointi ja kommentointi tapahtuu anonyymisti. Yrityksiä arvioidaan ennalta määriteltyjen ominaisuuksien avulla, kuten esimerkiksi johtaminen, vastuullisuus ja työyhteisön ilmapiiri. Käyttäjä voi myös jättää avoimen kommentin arvioitavasta yrityksestä.

Tuntoon on kerätty pohjadataa etukäteen yhdessä kolmannen osapuolen kanssa ja dataa kerätään myös muissa Alma Mediaan kuuluvissa medioissa ja päättäjäpaneelissa.

Viedäksemme yhdessä avointa ja läpinäkyvää työelämää eteenpäin, kannustamme kaikkia jakamaan kokemuksiaan työnantajista oman uransa eri vaiheilta, olitpa vasta urasi alkutaipaleella tai jo pidemmän työuran tehnyt konkari.

Ole siis rohkea. Kerro, mikä tekee juuri sinun työpaikastasi erityisen ja miksi olet ylpeä työskennellessäsi kyseisessä yrityksessä.

Katso vastaukset yleisimpiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin Tunnosta

 

Eikö yritystäsi löydy palvelustamme?

Jos haluat, että yrityksesi lisätään Tuntoon, olethan meihin yhteydessä: info@tuntopalvelu.fi

 

Tunto – työntekijän kuudes aisti

Jätä arvio yrityksestä