Kokemukset ja mielipiteet työpaikoista

3.3.2019

Tulevaisuuden työelämässä odotukset yrityksiä kohtaan muuttuvat ja läpinäkyvyydestä tulee välttämättömyys niin tuotteissa, palveluissa kuin työnantajien toiminnassa.

Tavoitteenamme on edistää työelämän läpinäkyvyyttä ja vahvistaa positiivista muutosta – työntekijöiden on helpompi löytää arvoihinsa sopiva työnantaja. Työnantajille palvelu on mahdollisuus saada yrityskulttuurinsa sopivia työnhakijoita sekä arvokasta tietoa työnantajamielikuvastaan.

Tuntoa voisi hyvin kuvailla ”työpaikkojen Tripadvisoriksi”. Tuomme vertaisarvioinnit suomalaisista työpaikoista kaikkien saataville. Kuka tahansa yrityksen entinen tai nykyinen työntekijä tai yrityksen muuten tunteva voi nyt jättää anonyymin arvionsa yrityksestä työnantajana.

Yritysten arviointi ja kommentointi tapahtuu anonyymisti. Yrityksiä arvioidaan ennalta määriteltyjen ominaisuuksien avulla, kuten esimerkiksi johtaminen, vastuullisuus ja työyhteisön ilmapiiri. Voit myös jättää avoimen kommentin arvioitavasta yrityksestä.

Viedäksemme yhdessä avointa ja läpinäkyvää työelämää eteenpäin, kannustamme kaikkia jakamaan kokemuksiaan työnantajista oman uransa eri vaiheilta, olitpa vasta urasi alkutaipaleella tai jo pidemmän työuran tehnyt konkari.

Ole siis rohkea. Kerro, mikä tekee juuri sinun työpaikastasi erityisen ja miksi olet ylpeä työskennellessäsi kyseisessä yrityksessä. Kun jätät arviosi 31.5.2019 mennessä, osallistut matkalahjakortin arvontaan!

Eikö yritystäsi löydy palvelustamme? Jos haluat, että yrityksesi lisätään Tuntoon, olethan meihin yhteydessä: info@tuntopalvelu.fi

Tunto – työntekijän kuudes aisti