Kilpailun säännöt ja ehdot

4.3.2019

Tuntopalvelu.fi: “Voita kuukauden palkan suuruinen matkalahjakortti” -kilpailun yleiset säännöt

Kilpailun järjestäjänä toimii Tuntopalvelu.fi / Alma Career Oy.

Kilpailuun voi osallistua jättämällä arvioinnin tuntopalvelu.fi-sivustolle vähintään yhdestä tuntemastasi yrityksestä.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Järjestäjän tai sen konserniyhtiöiden työntekijät tai edustajat eivät voi osallistua kilpailuun.

Kilpailu on voimassa 5.3.-31.5.2019. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä kilpailuun.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä. Kaikki arvion jättäneet osallistuvat automaattisesti arvontaan.

Järjestäjä arpoo yhden voittajan osallistujien joukosta. Arvonta suoritetaan ma 03.06.2019.

Palkintona on kuukauden mediaanipalkan arvoinen matkalahjakortti (3220 €). Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä tai osaa siitä voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto luovutetaan voittajalle hänen kanssaan sovitulla tavalla (sähköpostitse tai postitse). Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista muista mahdollisista lisäkustannuksista tai vakuutuksista.

Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostilla. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa tiedoksi antamisesta, palkinto arvotaan uudestaan.

Osallistumalla kilpailuun osanottajat myöntävät, voittaessaan kilpailun palkinnon, kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Voittajaa voidaan mahdollisesti myös haastatella Alma Median medioihin journalistisissa tarkoituksissa.

Järjestäjän vastuuvelvollisuus kilpailun osallistujia kohtaan ei voi ylittää virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää tai summaa. Voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän kaikesta vastuuvelvollisuudesta, joka voi koitua tai jonka väitetään koituvan kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta.

Järjestäjä vastaa mahdollisesta palkinnon arpajaisverosta.

Lahjakortti toimitetaan järjestäjän ja voittajan yhteisesti sopiman palvelutarjoajan kautta.

Järjestäjä käsittelee sille kilpailussa annettuja henkilötietoja tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt henkilötietojesi keräämisen, säilyttämisen, jakamisen ja muun tarpeellisen käsittelyn kilpailun järjestelyihin osallistuvien tahojen välillä käsitelläksemme ja ottaaksemme sinuun yhteyttä koskien kilpailuun osallistumistasi, kuten suorittaaksemme arvonnan, ilmoittaaksemme voitosta ja toimittaaksemme palkinnon. Antamiasi henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.