Jätä arvio ja työpaikkasi voidaan palkita Vuoden työnantajabrändi -tapahtumassa

6.2.2020

Jokainen meistä varmasti haluaa, että töihin on kiva mennä ja siellä on oikeasti hyvä fiilis? Siksi tulevaisuuden työelämässä pärjäävät vain sellaiset yritykset, jotka tiedostavat yrityskulttuurinsa merkityksen, viestivät siitä onnistuneesti ja julkisesti. Tämän takia haluamme palkita maaliskuussa yritykset, jotka panostavat työnantajabrändiin, läpinäkyvään ja aidosti hyvinvoivaan yrityskulttuuriin.

Ja siihen tarvitaan meidän kaikkien apua. Nyt sinulla, yrityksen nykyisellä tai entisellä työntekijällä, on mahdollisuus vaikuttaa siihen, kuinka yritys menestyy tulevaisuudessa ja millainen työilmapiiri teillä on.

Toimi näin:

– Jätä arvio nykyisestä tai entisestä työpaikastasi » millainen yritys on työnantajana

– Kerro kommentissasi, mikä on tälle työpaikalle ominaista ja mikä tekee siitä erityisen

– Ole arviossasi rehellinen

– Rakentavaa palautetta saa antaa, mutta pidäthän viestisi asiallisena

– Arviot annetaan nimettömänä

Miksi jättää arvio Tuntoon?

– Arvioimalla yritystä työnantajana, autat työnhakijaa löytämään itselleen sopivan työpaikan. Ehkäpä juuri sinun antamasi arvio auttaa tekemään päätöksen, kannattaako yritykseen hakea töihin.

– Jos työpaikallasi on jotain kehittämisen varaa – yritys voi herkemmin puuttua ja parantaa epäkohtia, jotka vaikuttavat yrityksen työkulttuuriin, työntekijöiden viihtyvyyteen ja kokonaisvaltaisesti siihen kuinka houkutteleva yritys on työnantajana.

– Olet mukana edistämässä avointa ja rehellistä keskustelukulttuuria työelämässä.

– Mitä enemmän arviota kertyy palveluumme, sitä luotettavampaa ja rikkaampaa data on, niin käyttäjälle kuin yrityksellekin.

Tunto järjestää yhdessä Alma Median kanssa maaliskuussa Vuoden työnantajabrändi 2020 -tilaisuuden, jossa palkitaan yritykset, jotka panostavat työnantajabrändiin ja aidosti läpinäkyvään yrityskulttuuriin.

Palkitsemme tilaisuudessa yrityksiä eri kategorioissa: mm. arvioiden kokonaismäärä ja aktiivisuus suhteessa henkilöstömäärään, sekä parhaimmat arviot saaneet yritykset verrattuna liiketoiminnalliseen menestykseen.

Tapahtuman tarkoituksena on herättää keskustelua hyvästä työnantajuudesta sekä nostaa esille parhaita työnantajayrityksiä.

Jätäthän siis oman työntekijäkokemuksesi Tuntoon ja olet mukana viemässä avoimempaa työelämää eteenpäin Suomessa.

Jätä arvio työpaikastasi »