Jätä arvio Tuntoon ja voita kuukauden palkan arvoinen matkalahjakortti

4.3.2019

❌ KILPAILU ON PÄÄTTYNYT ❌

KIITOS KAIKILLE ARVION JÄTTÄNEILLE! 🏆

Työntekijän kuudes aisti Tunto on avattu ja nyt haluamme Sinut mukaan viemään työelämää avoimempaan ja läpinäkyvämpään suuntaan!

Kun jätät arviosi Tuntoon vähintään yhdestä yrityksestä toukokuun loppuun mennessä, voit voittaa yhden kuukauden palkan arvoisen matkalahjakortin (arvo 3220 €palkinnon arvo on laskettu Suomen mediaanipalkan mukaan).

Jätä oma rehellinen arviosi yrityksistä, jotta muut käyttäjät saavat kuvan, millainen kyseisen yrityksen kulttuuri on, mitkä asiat siellä ovat erityisen hyvin ja mitkä koet kehityskohteina. Kerro, mikä tekee juuri sinun työpaikastasi erityisen.

Voit arvioida yritystä joko nykyisenä työntekijänä tai entisenä työntekijänä. Valitse arviointilomakkeella oma suhteesi yritykseen. Arviot pohjautuvat omaan kokemukseen. Arviointi tapahtuu etukäteen määriteltyjen ominaisuuksien (esim. vastuullisuus, johtaminen, työyhteisö) avulla. Yrityksistä voi jättää myös avoimen kommentin. Kaikki jätetyt arvioinnit julkaistaan anonyymeinä.

Yhteisen paremman työelämän puolesta

Tunnon kautta haluamme viedä eteenpäin avoimempaa työelämää Suomessa. Jättämällä arviosi Tuntoon autat muita työntekijöitä ja työnhakijoita tutustumaan yrityksiin ja saamaan tietoa yritysten kulttuurista vertaiskokemuksen kautta.

Sinun arviosi on tärkeä, jotta saamme mahdollisimman totuudenmukaisen kuvan yrityksistä työnantajina. Mitä enemmän arvioita palvelussa on, sitä luotettavampia keskiarvot ovat.

Ole siis rohkea ja tule kanssamme rakentamaan parempaa työelämää.

Jätä arvio yrityksestä


Kilpailun säännöt ja ehdot

❌ KILPAILU ON PÄÄTTYNYT ❌

KIITOS KAIKILLE ARVION JÄTTÄNEILLE! 🏆